Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

28. Discernamantul

La fel cum stiinta masoara viteza relativa a oricarui obiect in functie de o singura constanta, viteza luminii, si credinciosul judeca valoarea relativa a oricarei idei in functie de o singura constanta, Dumnezeu. Discernamantul este limpede numai atunci cand leaga totul de Absolutul Etern. Astfel, in vreme ce inteligenta poate sa se joace la nesfarsit cu ideile, discernamantul intreaba: “Sa fie aceasta intelepciune? Sa vina de la Dumnezeu?” Adevaratul discernamant nici macar nu este produsul ratiunii. Este intuitie sufleteasca. Ratiunea, chiar si raportata la cele mai inalte puncte de referinta, este nesigura in comparatie cu inspiratia venita de la superconstient. Pentru a discerne cu claritate, mai intai mediteaza. Cere-i lui Dumnezeu sa-ti calauzeasca intelegerea.

Afirmatie

Cu hotarare imi inabus capacitatile, pentru ca mintea sa-mi fie deschisa la calauziri intelepte ale sufletului meu.

Rugaciune

Calauzeste-ma, Doamne, Dumnezeule, ca in toate lucrurile sa vad vointa Ta, pentru ca stiu ca doar prin vointa Ta toate lucrurile ajung la perfectiune.

27. Consideratia fata de ceilalti

Consideratia fata de ceilalti este una dintre caracteristicile unui spirit rafinat. Multi oameni aflati pe calea spirituala simt ca, din moment ce au aceasta cauza, Imparatia lui Dumnezeu si, pentru ca se straduiesc sa-si cultive un spirit al non-atasamentului, nu mai conteaza cum se exprima fata de ceilalti. Pe buna dreptate, lipsa lor de consideratie reprezinta o afirmare a independentei lor fata de opiniile si sentimentele celorlalti. “Daca Dumnezeu este multumit”, isi spun in sinea lor, “ce mai conteaza nemultumirea oamenilor?” Cu toate acestea, prin lipsa de bunatate nu-I putem fi niciodata placuti lui Dumnezeu, care este insasi Bunatatea. Sensibilitatea fata de ceilalti este un mijloc de autodezvoltare. Iti gasesti cu adevarat libertatea in tine insuti atunci cand le poti respecta celorlalti realitatile, deoarece esti impacat pe deplin cu propria ta realitate.

Afirmatie

Fiind sensibil la realitatile celorlalti, sunt pregatit sa percep adevarul, indiferent de vesmantul pe care il poarta.

Rugaciune

Mama Sfanta, ma inchin Tie in toate formele Tale, atat ignorante, cat si intelepte. Gasindu-te pe Tine in ele, fie sa te pot pastra cu evlavie in Omniprezenta!

26. Non-atasamentul

Nimic nu ne apartine. Nimeni nu ne apartine. Mental, ar trebui sa facem un rug din dragostea noastra pentru Dumnezeu si sa aruncam in el orice atasament, orice dorinta, orice speranta si orice dezamagire. Iti este de ajutor sa-ti examinezi mental inima in fiecare seara si sa o eliberezi de orice dorinta. Smulge-ti din inima toti spinii oricarui nou atasament pe care il gasesti. Arunca-i cu bucurie in focul devotamentului. Roaga-te cu ardoare lui Dumnezeu: “Imi distrug toate atasamentele. Nu imi apartin, Doamne, Dumnezeule. Sunt liber intru Tine.”

Afirmatie

Nimic din lume nu poate pune stapanire pe mine! Sufletul meu, asemenea unui balon lipsit de greutate, se inalta spre cer catre libertatea eterna!

Rugaciune

Imi distrug orice atasament. Nu imi mai apartin, Doamne, Dumnezeule. Sunt liber intru Tine!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO