Acasă Life Previziunile lui Bill Gates. Ce se va intampla cu pandemia in 2022?

Previziunile lui Bill Gates. Ce se va intampla cu pandemia in 2022?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Miliardarul Bill Gates este de parere ca numarul infectarilor si cel al deceselor de COVID vor scadea „dramatic” in 2022, pe masura ce tot mai multe persoane se vaccineaza si apar noi tratamente impotriva bolii.

El a declarat marti, intr-un interviu pentru Bloomberg, ca ratele de infectare si de deces vor ajunge la un nivel similar cu gripa, pana la mijlocul lui 2022, in cazul in care nu va aparea o noua varianta agresiva a SARS-CoV-2.

Bill Gates a explicat ca factorii principali care vor duce la incetinirea pandemiei sunt imunitatea naturala dobandita de tot mai multe persoane care ajung sa se infecteze, distributia vaccinului si aparitia unor noi medicamente impotriva bolii.

Predictiile incredibile facute de Bill Gates in 1999! Vezi cat de exact a putut fi miliardarul!

„Ratele de deces si de infectare ar trebui sa scada destul de dramatic (anul urmator)”, a declarat Bill Gates.

„Vaccinurile sunt o veste buna, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate in mare parte dupa jumatatea anului urmator, asa ca vom fi limitati doar de logistica si de cerere”, a adaugat miliardarul.

Pfizer a anuntat in aceasta saptamana ca a semnat un acord prin care mai multe companii vor putea produce pastila sa anti-COVID, odata ce va fi aprobata, pentru a facilita accesul populatiilor din zonele sarace la tratament. Medicamentul ar reduce cu 90% decesele de COVID, iar expertii sunt de parere ca acordul semnat de gigantul farmaceutic va grabi finalul pandemiei.

Si cel mai bogat om greseste! Vezi cele mai mari 5 erori facute de Bill Gates!

Iar laboratorul american Merck a depus luna trecuta o cerere de autorizare in SUA a unei pastile anti-COVID, care, potrivit testelor clinice, reduce cu aproximativ 50% riscul de spitalizare si de deces pentru pacientii infectati cu coronavirus.