Acasă Life Romania este in doliu dupa moartea marelui cantaret Benone Sinulescu

Romania este in doliu dupa moartea marelui cantaret Benone Sinulescu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Benone Sinulescu a murit acasa joi, 18 noiembrie, la varsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii. Printre artistii care au reactionat dupa ce au primit vestea sunt Sofia Vicoveanca si Laura Lavric.

„Nu-mi vine sa cred. La drum lung se cunoaste omul. A fost un om deosebit, a ajutat foarte multi tineri, i-a ajutat foarte multi ani. A facut parte din foarte multe juriuri. Condoleante familiei si noua tuturor celor care l-am cunoscut si l-am apreciat” a spus Sofia Vicoveanca in urma cu scurt timp.


Afectiunea care distruge inima definitiv! Se manifesta ca o simpla raceala!

„Doamne fereste, nu stiu ce se intampla! Ne pleaca artisti valorosi, ne pleaca prieteni. E o diferenta de varsta intre mine si Benone si imi aduc aminte cand am castigat un aparat de radio la un concurs numai melodiile lui Benone le ascultam.

Cel putin o data pe luna vorbeam pe urma cu el la telefon. In ultima perioada nu prea ma mai suna, desi inainte, daca nu raspundea ma suna el inapoi. Am fost luata prin surprindere de vestea asta ingrozitoare. Ce sa spun, sa te ierte Dumnezeu si sa te aseze la locul cuvenit pentru faptele pe care le-ai facut pe pamant,” a scris Laura Lavric.

La inceputul lunii august, artistul a fost gasit inconstient in casa si a fost dus de urgenta la spital. Potrivit unor informatii, Benone Sinulescu suferea si de o boala grava, dar nu aceasta i-a provocat moartea, ci o pneumonie, scrie stiridiaspora.ro.