Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

19. Slujirea

Slujirea innobileaza. Este un mijloc de a ne oferi nimicnicia noastra omeneasca marii Realitati care este Dumnezeu. Slujirea nu trebuie facuta cu gandul ca esti doar in slujba oamenilor. Trebuie sa fie facuta in spiritul constiintei launtrice ca Dumnezeu salasluieste in toate fiintele. Cand ii slujim pe ceilalti in acest spirit, descoperim ca, chiar spiritele noastre se elibereaza de egoism. Iar atunci ne inunda pacea, prin realizarea faptului ca nu exista nimeni cu care trebuie sa concurezi. Ce bucurie, sa stim ca ii apartinem lui Dumnezeu!

Afirmatie

Il voi sluji pe Dumnezeu prin ceilalti, iar prin slujirea Lui ma voi elibera de stapanirea egoului. Sunt liber, in Dumnezeu! In Dumnezeu, sunt liber!

Rugaciune

Tot ceea ce fac, Doamne, Dumnezeule, fac din dragoste pentru Tine. Accepta florile slujirii mele, pe care le pun pe altarul Omniprezentei Tale.

18. Curajul

Exista trei feluri de curaj omenesc: orb, pasiv si dinamic. Curajul orb nu tine seama de costuri pana in momentul in care e pus fata-in-fata, cu groaza, cu consecintele. Curajul pasiv este puterea vointei de adaptare la realitate, indiferent care ar fi aceasta. Curajul dinamic este puterea vointei de a accepta realitatea propriilor fapte. Exista si un al patrulea tip de curaj: nu omenesc ci divin. Curajul divin provine din a trai constient de prezenta lui Dumnezeu inlauntrul tau si din intelegerea faptului ca El reprezinta singura Realitate. Traieste mai mult in El, pentru ca nimeni si nimic nu poate sa atinga ceea ce esti tu de fapt.

Afirmatie

Traiesc aparat de Infinita Lumina a lui Dumnezeu. Cata vreme raman in sanul ei, nimic si nimeni nu imi poate face vreun rau.

Rugaciune

La Tine caut puterea, Doamne, Dumnezeule. Tine-ma aproape in bratele tale de dragoste. Pe urma, indiferent ce se a petrece in viata mea, voi accepta bucuros.

17. Smerenia

Smerenia nu inseamna injosire; inseamna capacitatea de a te uita pe tine insuti. Inseamna sa stii ca numai Dumnezeu Unicul este Cel Care Face. Inseamna realizarea faptului ca nimic din aceasta lume inselatoare a aparentelor nu este atat de important, cu exceptia lucrurilor care ne apropie mai mult de Dumnezeu. Nu-ti spune niciodata ca esti pacatos sau slab, sau incompetent, sau lenes, decat in conditiile in care o asemenea afirmatie te poate ajuta sa te supui bucuros puterii lui Dumnezeu. Apoi, TRAIESTE prin aceasta putere! Nu purta niciodata masca falsei smerenii. Smerenia inseamna acceptarea de sine si onestitatea fata de tine insuti. Ai dreptul sa accezi la orice putere daca o cauti in Infinit si daca nu nutresti niciodata gandul ca aceasta ar rezida in fiinta ta nevolnica.

Afirmatie

Traiesc prin puterea Ta, Doamne, Dumnezeule. Ceea ce am este de-a pururea al Tau – de-a pururea al Tau!

Rugaciune

Tu esti Cel Ce Face, Doamne, Dumnezeule, nu eu. Arata-Ti perfectiunea prin mine, care ma straduiesc tot mai dornic sa traiesc in lumina Ta!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO