Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

31. Concentrarea

Concentrarea este secretul succesului in orice intreprindere. In lipsa concentrarii, gandurile, energia, inspiratia, hotararea – toate fortele tale interioare – se risipesc. Concentrarea reprezinta focalizarea calma a intregii tale atentii asupra scopului imediat urmator. Concentrarea inseamna mai mult decat efort mental: inseamna canalizarea sentimentelor inimii tale, a credintei tale si a aspiratiilor tale profunde spre orice ai face. In acest fel, pana si lucrurile marunte ale vietii pot ajunge pline de sens.

Afirmatie

Orice as face in viata, acord intreaga mea atentie acestui lucru. Asemenea unui fascicul laser, ard toate problemele si toate piedicile cu care ma confrunt!

Rugaciune

Ajuta-ma sa Te vad, Doamne, Dumnezeule, asa cum te infatiseaza Scripturile:” cel mai Milostiv”. Ajuta-ma sa-mi concentrez asupra Ta privirea, dragostea, aspiratiile, intreaga mea fiinta.

30. Nevatamarea

Nevatamarea este o regula fundamentala in viata spirituala. Ea inseamna in primul rand o atitudine a mintii. In exterior, nu poti evita sa provoci vatamari – de exemplu, insectelor zburatoare cand mergi cu masina. Raul pe care il faci, pe de alta parte, dorindu-le raul altor persoane, le afecteaza nu numai pe acestea, ci mai ales pe tine insuti. Din punct de vedere spiritual, o atitudine negativa te desparte de armonia unitatii cu viata. Nevatamarea, pe de alta parte, imbraca aceasta unitate si este, la randul ei, sustinuta de ea. Nevatamarea este o forta puternica pentru victorie, deoarece atrage cooperarea intregului univers, in care a face rau intampina o rezistenta nesfarsita.

Afirmatie

Le trimit ploaia binecuvantarilor tuturor celor ale caror inimi au nevoie de tamaduire si care, pana acum, au cunoscut numai ura.

Rugaciune

Mama Sfanta, cand altii incearca sa-mi faca rau, da-mi intelepciunea sa vad ca victoria sta in binecuvantarea lor, nu in razbunare. Daca raspund cu furie, eu pierd, chiar daca a mea este victoria exterioara, pentru ca inlauntru eu voi fi ranit cu adevarat. Insa, daca raspund cu binecuvantari loviturilor lor, voi ramane de-a pururea in siguranta intre zidurile de neclintit ale pacii mele interioare.

29. Renuntarea

Renuntarea inseamna sa intoarcem spatele lucrurilor neesentiale, pentru a-i putea acorda intreaga atentie lui Dumnezeu. Putem privi renuntarea ca o investitie care, initial, poate sa para o pierdere, dar care cu timpul ii inmulteste de multe ori valoarea initiala. Cel mai mic dar pe care i-L facem lui Dumnezeu ni se intoarce, cu binecuvantari divine, inmiit. Renuntarea nu inseamna nimic mai putin decat daruirea lui Dumnezeu a propriei fiinte. Renuntarea vine din inima. Nu este vorba despre ceea ce porti ori despre regulile exterioare pe care le aplici. Cand renunti la tot pentru Dumnezeu, pastrezi aceasta renuntare ca pe un secret scump intre tine si El. Asadar, toate dorintele tale, toate nazuintele tale ii sunt dedicate exclusiv Lui.

Afirmatie

Resping farmecele ispititoare ale acestei lumi, cu baloanele ei irizate, gata sa se sparga in orice moment. Uite unde zbor: deasupra muntilor inalti. Sunt liber! Sunt liber!

Rugaciune

Doamne, Dumnezeule, ajuta-ma sa inteleg ca in nici o experienta exterioara nu voi putea gasi implinirea. Toate cele dupa care a tanjit inima mea ma asteapta intru Tine.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO