Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

13. Autocontrolul

Daca un lac este facut sa se scurga prin prea multe paraie, seaca in curand. La fel, daca energiile din inima unui om se impart in nenumarate torente de dorinte, omul este secat, in cele din urma, de insasi puterea de a simti. Satul de placeri, devine uscat, blazat si indiferent pana si la cele mai mari minuni. Senzualul isi imagineaza ca, renuntand la placeri, ar renunta la fericire. Dar, de fapt, cu cat omul isi infraneaza mai mult simturile si invata sa traiasca impacat cu eul sau interior, cu atat mai mult descopera ca straluceste de fericire, sanatate si de o senzatie radioasa de libertate si bine.

Afirmatie

Sunt puternic prin mine. Sunt intreg cu eul meu. Bucuria si perfectiunea universului asteapta sa fie descoperite in insasi fiinta mea launtrica!

Rugaciune

Nu tanjesc dupa nimic din ce-mi poate oferi lumea, Doamne, Dumnezeule. Tu, Infinita Perfectiune, fa-ma una cu Tine!

12. Sanatatea

Sanatatea inseamna mai mult decat a nu fi bolnav! Este o stare radioasa a binelui interior. Bolile fizice pot fi vindecate de medicamente. Insa nici un medicament nu poate sa induca acea stare de energie fara limite care apare atunci cand fiecare celula a corpului coopereaza cu mintea de bunavoie, bucuroasa, in tot ceea ce cauta sa faca. O asemenea stare de bine radioasa apare dupa ce mintea a fost curatata de orice umbra de nehotarare, de frica, de dubiu; cand ai invatat sa spui DA in viata si cand ai invatat sa iubesti.

Afirmatie

Celulele corpului meu imi asculta vointa: danseaza cu o vitalitate divina! Ma simt bine! Sunt un rau curgator de putere si energie fara limite!

Rugaciune

Tu Puternica Sursa a tot ceea ce este drept si bun, ajuta-ma sa vad puterea mea ca expresie a puterii Tale infinite. Ajuta-ma sa alung intunericul bolii: este de-a pururea strain luminii Tale!

11. Puterea vointei

Puterea vointei si nu ideea vaga si abstracta de noroc este secretul adevaratei impliniri. Puterea vointei, la nivelurile subtile ale energiei, genereaza ceea ce pare numai sa fie noroc, atragand asupra noastra, ca un magnet, ocaziile. Puterea vointei noastre este intarita de inlaturarea din mintile noastre a tendintei de a spune nu: obstructiile dubiilor, trandaviei si ale fricii – da, chiar si ale fricii de a avea succes! Puterea vointei este cultivata prin perseverarea in implinirea tuturor scopurilor pe care ti le propui. Trebuie sa se inceapa cu intreprinderi mici, iar pe urma sa se treaca la unele mari. Puterea infinita a vointei vine din alaturarea redusei puteri omenesti a vointei la constiinta infinita, atotputernica, a Lui Dumnezeu.

Afirmatie

Vointa mea este sa fac ceea ce este drept sa fac. In laturi, voi munti care stati in calea mea! Nimic nu-mi poate opri inaintarea!

Rugaciune

Tu, Putere Infinita, imi voi folosi vointa, dar calauzeste-mi Tu vointa in tot ceea ce fac, sa fie pe potriva vointei Tale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO