Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

22. Sinceritatea

Sinceritatea nu inseamna afirmarea caustica a unor lucruri neplacute si a unor opinii care nu flateaza. Asemenea afirmatii sunt de regula nascute din mandrie. Insa sinceritatea este efortul de a vedea intotdeauna divinul din spatele aparentelor. Este efortul de a exprima intotdeauna acel aspect al adevarului care se poate dovedi cel mai benefic. Sinceritatea, aplicata noua insine, inseamna sa nu ne ascundem in spatele unor justificari flatante; inseamna sa vedem cu onestitate motivele reale care stau la baza tuturor lucrurilor pe care le facem si sa nu ne ferim de realitatile neplacute dinlauntrul nostru. Sinceritatea inseamna sa vezi lucrurile asa cum sunt ele in realitate, insa cautand mai in profunzime modurile de a imbunatati aceste realitati.

Afirmatie

Un lucru care pur si simplu este; nu il pot schimba doar pentru ca as vrea. Fara teama, prin urmare, accept adevarul, stiind ca, in miezul fiecarui lucru, adevarul lui Dumnezeu este intotdeauna bun.

Rugaciune

Tata Ceresc, nu ma voi teme de adevar, pentru ca stiu ca adevarul vine de la Tine. Ajuta-ma sa-Ti vad, dincolo de toate aparentele, privirea zambitoare si plina de compasiune.

21. Bunatatea

Cand poti considera toate fiintele umane ca fiind membrii propriei tale familii largite – fratii si surorile, mamele, tatii si copiii -, atunci vei descoperi ca, oriunde te-ai duce, dragostea te asteapta, te asteapta cu bratele deschise! Dumnezeu este acela care priveste in urma la tine, cand il vezi pe El in toate! Bunatatea inseamna recunoasterea faptului ca toate sunt, cu adevarat, ale noastre. Bunatatea nu vine din a lua seama la ceea ce cred altii despre noi. Vine din simpla intelegere a faptului ca bunatatea isi este sie insesi recompensa, ca merita sa le-o arati celorlalti, datorita izvorului nesecat de bunatate din noi insine. Pentru cei care manifesta o simpatie intinsa, insusi universul le este caminul.

Afirmatie

Intreaga lume este casa mea, iar rasa umana familia mea. Cu bunatatea lui Dumnezeu ii voi imbratisa pe toti oamenii.

Rugaciune

Mama Sfanta, ajuta-ma sa inteleg ca prin bunatate fata de altii nu doar atrag bunatatea lor, ci si bunatatea Ta. Fa-ma sa le arat intotdeauna bunatate celorlalti. Fie ca bunatatea mea sa fie calea dragostei Tale lipsite de egoism.

20. Venitul

Banii trebuie considerati ca un flux de energie, nu ca un lucru care poate fi adunat. Pentru ca, atunci cand banii sunt tratati ca o realitate materiala, iti blocheaza fluxul creativ. Banii, asemenea materiei, reprezinta doar energie inghetata. Energia este cea care creeaza materia. Energia misca, schimba si dezvolta permanent materia. Materia, neatinsa de energie este inerta. Daca ai nevoie sa-ti maresti venitul, trebuie sa stii ca energia pe care o dezvolti este mult mai importanta decat schemele respective de castig. Energia va atrage oportunitatea. Reincarca-te cu energie din Sursa cosmica si, indiferent care este venitul de care ai nevoie, acesta va veni la tine.

Afirmatie

Tezaurul Infinitului imi apartine, pentru ca bogatia din el este energia, iar eu sunt energie!

Rugaciune

Tu, Puternic Izvor de Lumina Infinita, din care sunt zamislite nenumarate galaxii: lasa-ma sa-mi spal ambitiile omenesti in apele Tale. Lasa-ma sa ma imbaiez in valtoarea radioasa a energiei Tale. Tu esti bogatia mea; Tu, bogatia mea; Tu, Siguranta mea!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO