Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

16. Bunavointa

Bunavointa trebuie sa fie cultivata in mod deliberat. Este o stare de spirit si nu depinde de conditiile exterioare. Majoritatea oamenilor sunt binevoitori sau rauvoitori in functie de lucrurile pe care le plac sau nu. Acest obicei tinde sa creeze o predilectie pentru reavointa, care treptat devine cronica si atrage esecul cronic. Nu astepta ca imprejurari favorabile sa trezeasca bunavointa in tine. Antreneaza-te in atitudinea de a spune DA vietii! Adeseori, fie si numai prin aceasta atitudine, vei descoperi ca succesul soseste, pe neasteptate, la usa ta!

Afirmatie

Intampin cu bratele deschise tot ceea ce-mi iese in cale, ca prilej pentru a-mi continua dezvoltarea.

Rugaciune

Doamne, Dumnezeule, ajuta-ma sa infrang atractia satanica a reavointei! Cu cat imbratisez viata mai strans in numele Tau, cu atat mai mult iti simt bucuria.

15. Entuziasmul

Entuziasmul este spiritul bucuriei canalizate prin puterea vointei. Daca vrem sa cunoastem bucuria, trebuie sa traim mereu asteptandu-ne la ea. Nici macar o fericire vremelnica nu le poate fi cunoscuta celor care o cer posaci sau care ostenesc pentru ea cu ochii in pamant Pentru a castiga fericirea, trebuie sa ostenesti cu fericirea. Pentru a ajunge la bucuria divina, trebuie sa fii profund entuziast in tot ceea ce faci! Niciodata nu presupune Niciodata nu inlatura acel sentiment subtil de indoiala care insoteste entuziasmul fals, provocat de emotii.

Afirmatie

In tot ceea ce fac, entuziasmul meu se avanta sa imbratiseze infinitul!

Rugaciune

O, Extaz Perfect! Calauzeste-ma sa te exprim pe Tine prin toate simtamintele mele. Fie ca entuziasmul meu sa fie calea pentru bucuria Ta!

14. Rabdarea

“Rabdarea”, dupa cum bine s-a spus, “este calea cea mai scurta pana la Dumnezeu”. Pentru a-ti armoniza inima cu ritmurile Eternitatii, trebuie ca, mai intai, sa te armonizezi la ritmurile prelungi ale vietii. Nu trebuie sa-i permiti mintii tale sa se lase absorbita de micile incretituri de la suprafata marii. Rabdarea inseamna, de asemenea, adaptarea la orice este viata, in loc sa-ti doresti sa fie cu totul altceva. Rabdarea este o conditie obligatorie pentru orice fel de succes. Pentru ca, atunci cand avem de-a face cu lucrurile asa cum sunt ele, le putem schimba in orice altceva am vrea noi sa fie.

Afirmatie

Nu sunt nici o incretitura pe suprafata marii si inca nici un val la tarm; sunt vasta adancime a oceanului, neatinsa de furtunile puternice de la suprafata, neatinsa de vreo schimbare superficiala.

Rugaciune

Indelung Te-am chemat, Doamne, Dumnezeule, dar Tu nu mi-ai raspuns. Cat amar de vreme mi-ai indurat nestatornicia! In viata aceasta, o Doamne, si toata eternitatea, de va trebui, Te voi chema mereu!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO