Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

37. Intelepciunea

Adeseori auzim expresia “mai trist, dar mai intelept”. Aceasta este marca intelepciunii lumesti, pe care oamenii o echivaleaza cu dezamagirea. Pe buna dreptate, sperantele lumesti, mai devreme sau mai tarziu, sfarsesc cu dezamagire si uneori cu o mare durere. Insa nu asa stau lucrurile si in cazul intelepciunii divine! Pe calea spirituala, expresia ar trebui sa fie “mai fericit si mai intelept”! Pentru ca adevarata intelepciune omeneasca inseamna recunoasterea cel putin a caii care te scoate din dezamagire, ducandu-te catre lumina si adevar. Intelepciunea divina este insasi Omnistiinta. Intr-o asemenea intelepciune nu exista nici o umbra de durere, ci doar fericire absoluta, fericire infinita, fericire eterna!

Afirmatie

Invatand lectiile pe care mi le da viata, evoluez catre o bucurie si o libertate tot mai mari.

Rugaciune

Iti sunt recunoscator, Doamne, Dumnezeule, pentru fiecare incercare pe care mi-o trimiti. De fiecare data cand ma poticnesc, ajuta-ma sa invat. De fiecare data cand slabiciunea mea omeneasca ma face sa cad, ajuta-ma sa devin mai puternic. Ajuta-ma sa gasesc in spatele fiecarei dureri intelepciunea Ta calma si reconfortanta.

36. Puterea

Puterea este un atribut al lui Dumnezeu. Oamenii asociaza adeseori cuvantul putere cu ambitia fara scrupule si cu dominatia asupra celorlalti. Insa puterea este gresit directionata daca este exercitata asupra altora cu scopuri egoiste si este gresit folosita daca este exercitata fara grija fata de binele celorlalti. Inteleasa asa cum se cuvine, puterea este capacitatea de a ne stapani propriile energii mai presus de toate pentru propria noastra transcendenta, dar si pentru binele celorlalti. O astfel de putere este importanta pentru evolutia spirituala. Multi oameni isi imagineaza ca dezvoltarea spirituala se manifesta sub forma unui gen de amabilitate excesiv de dulce. Insa sfintii sunt oameni cu o enorma putere interioara, in fata carora adeseori ceilalti tremura! Insa puterea lor este destinata numai binelui. Radacinile ei sunt ingropate adanc in solul dragostei pure.

Afirmatie

A mea este puterea universului, calauzita pentru trezirea mea si pentru trezirea altor suflete adormite!

Rugaciune

Ajuta-ma sa simt ca puterea Ta trece prin venele mele, imi strabate gandurile si imi aprinde sentimentele nobile de dragoste pentru Tine!

35. Inspiratia

Inspiratia este de doua feluri: redescoperirea sau rearanjarea gandurilor care exista deja in subconstient si aparitia brusca a unor noi ganduri sau a unor noi intuitii venite din superconstient. Fara indoiala, aceasta inspiratie superioara este mai de dorit decat cea inferioara, deoarece se bazeaza pe adevar, nu pe imaginatie. Pe de alta parte, nu este intotdeauna usor sa recunosti care este deosebirea dintre inspiratia inferioara si cea superioara, mai ales cand inspiratia inferioara este insotita de emotii. Cand apare inspiratia, primeste-o cu o dragoste calma si vezi daca, neatinsa de emotii, impulsul ei devine mai puternic sau mai slab. Dragostea este apa care hraneste adevarata inspiratie.

Afirmatie

Imi inalt gandurile catre calmul launtric; in calm primesc inspiratia de la Eul meu superior.

Rugaciune

O, Dumnezeule, Tu esti adevarul. In Tine sta implinirea fiecarei nevoi a mea. Inspira-ma acum, Doamne, Dumnezeule! Arata-mi calea pe care trebuie sa o urmez din cele multe care mi se deschid in fata!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO