Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

25. Pacea launtrica

Pacea launtrica nu este rezultatul banilor din banca, ci al rugaciunilor si meditatiei. Cu cat intri mai mult in contact cu Dumnezeu prin meditatie, cu atat mai mult simti asternandu-se asupra ta, ca un val, pacea launtrica, racorindu-ti trupul, calmandu-ti nelinistirile si atingandu-ti nervii cu placeri permanent noi. Pacea este asemenea unei cascade lipsite de greutate, care spala toate grijile si confera un sentiment nou, fericit, de incredere. Pacea launtrica este a aceluia care stie ca Dumnezeu este singurul lui Tezaur!

Afirmatie

Din lacurile de pace launtrica sorb apa sclipitoare a pacii Tale.

Rugaciune

Tot ceea ce am este al Tau, Doamne, Dumnezeule. Ajuta-ma sa Te cunosc ca Raul Pacii care curge linistit peste nisipurile experientelor vietii mele.

24. Calmul

Calmul este dobandit pe deplin atunci cand valul vietii este absorbit de marea cosmica, in extazul divin. Si in viata cotidiana putem obtine calmul intr-o anumita masura, pastrandu-ne receptivitatea concentrata asupra Spiritului care se afla la baza tuturor circumstantelor exterioare. Calmul vine cu hotararea de a trai permanent fericit momentul actual, renuntand la trecut si fara a-ti face griji din pricina viitorului, punandu-ti viata, cu incredere, in mainile lui Dumnezeu si stiind ca El stapaneste totul. Calmul vine odata cu non-atasamentul – stiind ca nimic din lumea aceasta nu ne apartine cu adevarat.

Afirmatie

Cu toate ca vanturile greutatilor urla in jurul meu, raman de-a pururea calm in mijlocul furtunilor vietii.

Rugaciune

Cu Tine alaturi, stiu ca valurile greutatilor nu ma pot dobori niciodata. Tine-ma de mana, Doamne, Dumnezeule; nu-mi da niciodata drumul!

23. Introspectia

Adeseori, oamenii se amagesc pe ei insisi cu rationalizari simpliste: “poate ca nu am fost atat de bun pe cat as fi putut sa fiu – isi spun ei -, dar nu ai fi facut si tu la fel, daca te-ar fi tratat intr-un asemenea mod? Nu este vina mea. El a gresit.” Astfel, vina pentru orice greseala este pusa la usa vecinului. Introspectie inseamna sa te vezi dintr-un centru al calmului interior, lipsit de orice predilectie mentala, deschis la ceea ce poate fi in neregula in privinta ta – nici acuzandu-te si nici condamnandute. Introspectia inseamna sa te raportezi la ceea ce vezi in mintea supraconstienta si sa accepti cu detasare calauzirea, atunci cand vine.

Afirmatie

Sunt ceea ce sunt; dorinta nu ma poate schimba. Prin urmare, sa-mi infrunt greselile cu gratitudine pentru ca, numai infruntandu-le pot sa fac ceva in privinta lor si le pot schimba.

Rugaciune

Nu ma lasa sa ma insel cu dorinte, Doamne, Dumnezeule. Invata-ma sa vad dincolo de jocul gandurilor mele privirea Ta de-a pururea calma, a intelepciunii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO