Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

10. Iertarea

Iertarea este sabia victoriei! Cand ii iertam pe aceia care incearca sa ne faca rau, ii lasam fara de insasi puterea de a ne face rau. Mai mult chiar, daca raspund cu iubire, isi unesc fortele cu ale noastre si, astfel, forta noastra se dubleaza. Insa iertarea nu trebuie data pentru efectul pe care il are asupra celorlalti, ci pentru libertatea pe care o afirma in inimile noastre. Nu permite ca vreo circumstanta exterioara sa-ti conditioneze fericirea interioara. Nu te multumi cu multumirea omului. Nu te multumi decat atunci cand simti in inima ta bucuria Lui Dumnezeu.

Afirmatie

Tot ceea ce mi se intampla este spre binele meu. Primesc cu bratele deschise toate durerile si le consider ocazii de a-mi largi intelegerea.

Rugaciune

Doamne, Dumnezeule, atat de des durerile prin care am trecut prin viata m-au indurerat! Intarestemi puterea de a iubi, sa pot pune totul la picioarele Tale, Prietenul meu etern.

9. Devotamentul

Niciodata nu poti sa ajungi la un final fericit fara devotament. Niciodata nu poti sa obtii un succes adevarat daca nu sunt implicate sentimente din inima. Insasi puterea vointei este o combinatie de energie si sentimente, indreptate in sensul realizarii. In cautarea Lui Dumnezeu, dezvaluirea dragostei naturale din inima, sub forma devotamentului profund, este principala cerinta a succesului. In lipsa devotamentului, nu poate sa fie intreprins nici macar un singur pas catre El. Devotamentul nu este un sentiment: este dorinta profunda de a fi una cu Dumnezeu si de a cunoaste singura realitate care exista.

Afirmatie

Cu sabia devotamentului tai funiile inimii care ma leaga de iluzii. Cu cea mai profunda dragoste imi pun inima la picioarele Omniprezentei.

Rugaciune

Tata Preaiubit, Mama, Dumnezeule: sunt al Tau cu totul! Altii sa Te caute sau sa nu Te caute; nu conteaza pentru dragostea mea pentru Tine. Prin toate incercarile vietii, rugaciunea mea este una: dezvaluie-Te mie!

8. Multumirea sufleteasca

Se spune ca multumirea sufleteasca este virtutea suprema. Multumirea sufleteasca inseamna sa traiesti din plin ceea ce este bun din fiecare moment. Mai presus de orice, inseamna sa traiesti in urma momentului prezent, in acel Acum Etern. Cat de mult pierd in viata oamenii care isi doresc permanent ca lucrurile sa fie altfel decat sunt! Care se plang fara incetare si care isi spun ca lumea le datoreaza cu mult mai putin decat le da! Trebuie sa zambim inlauntrul nostru cu Dumnezeu, stiind ca viata este visul Sau. Multumirea sufleteasca este calea cea mai sigura de a obtine tot ceea ce este mai bun din fiecare imprejurare.

Afirmatie

Prin cele mai puternice furtuni ale vietii, sunt multumit, pentru ca am in inima pacea Lui Dumnezeu.

Rugaciune Doamne, Dumnezeule, cum Tu traiesti de-a pururea impacat cu Tine insuti, ajuta-ma si pe mine sa traiesc, de-a pururea, cu multumirea in suflet ca pot fi vrednic sa traiesc in bucuria Ta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO