Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

46. Vigoarea morala

Lipsa de vigoare morala submineaza vointa si face intelectul asemenea unui burete, gata sa absoarba atitudinile la moda ale momentului. Oamenii cu un intelect dezvoltat sufera adeseori de “complexul lui Hamlet”: imposibilitatea de a lua vreo decizie sau de a se angaja la ceva anume. Isi justifica decizia zicand: “Vreau sa fiu drept fata de toate partile”. Insa chiar si o actiune imperfecta este mai buna decat lipsa de actiune. Cand crezi ceva, tine-te de lucrul acela! Cand crezi in cineva, stai alaturi de omul acela! Un asemenea angajament personal loial este o lege superioara celei a “luarii in considerare a tuturor partilor”. Energia este necesara pentru a realiza orice in viata. Cu vigoare morala, toate lucrurile sunt posibile. Insa, in lipsa ei, rezultatul fiecarei actiuni este esecul.

Afirmatie

Deciziile pe care le iau in viata vin din launtrul meu, din ceea ce simt eu ca este drept. Sunt devotat adevarului si canalizarii lui in exterior, catre lume.

Rugaciune

Mama Sfanta, cu fiecare actiune a vointei mele, fa-ma sa exprim vitalitatea Ta divina, adevarul Tau divin, perfectiunea Ta. Ajuta-ma sa Te slujesc numai pe Tine sau sa mor incercand!

45. Deschiderea

Deschiderea poate sa fie mare virtute, dar numai cand este manifestata cu discernamant. A fi deschis ideilor gresite sau oamenilor care ar putea sa-ti faca rau ar fi o prostie. Pentru ca nu prin deschidere poate fi infranta greseala, ci prin dragoste. Deschiderea mintii este o virtute atunci cand se concentreaza asupra dorintei de adevar. Deschiderea inimii este o virtute atunci cand se concentreaza pe dragostea de Dumnezeu. Insa, atat mintea, cat si inima au nevoie de filtre pentru a elimina ceea ce nu este adevar si ceea ce nu vine de la Dumnezeu. Putem face acest lucru cerand aprobarea prezentei divine la orice ne-ar aparea in cale. Trebuie sa fim permanent deschisi adevarului si lui Dumnezeu si totdeauna inchisi sau cel putin indiferenti la greseala si iluzie.

Afirmatie

Mintea mea este deschisa adevarului, indiferent care este sursa lui. Afirmatiile adevarate raman valide, chiar daca sunt aruncate la manie.

Rugaciune

Mama Sfanta, fa-ma sa-ti aud armoniile pretutindeni: in paraiele sipotitoare, in cantecul privighetorilor – da, pana si in vuietul traficului orasului! In spatele tuturor zgomotelor pamantesti, fama sa aud numai vocea Ta!

44. Acceptarea

Una din lectiile cele mai dificile din viata este sa inveti sa accepti lucrurile asa cum sunt. Cat de multa energie pierdem incercand sa ne dorim sa fi indepartat inevitabilul! “” Daca nu s-ar fi intamplat asta!” “Daca as fi putut sa ajung la timp!” Toti acestia “daca” si “ar fi putut fi” din viata ne impiedica sa ne confruntam in mod realist cu ceea ce se petrece. Acceptarea vine din cunoasterea faptului ca realitatea rezida in noi insine si ca tot restul este un vis. Acceptarea acestei unice realitati face ca tot restul sa fie acceptabil. In loc sa inveti sa te pui de acord cu o mie si una de provocari individuale, fa efortul suprem de a-l accepta neconditionat pe Dumnezeu in inia ta. Accepta tot ceea ce vine in viata ca venind numai de la El.

Afirmatie

Accept cu impartialitate calma tot ceea ce-mi aduce viata. Liber in inima mea, nu sunt conditionat de nici o circumstanta exterioara.

Rugaciune

Arunca lumina Ta, care destrama iluziile, asupra cotloanelor ascunse ale sentimentelor din inima mea, sa nu-mi ramana pe undeva, fara sa-mi dau seama, un loc in care sa nu Te accept. Daca gresesc, intareste-ma sa-Ti accept disciplina, caci doar in voia Ta sta fericirea pe care o caut!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO