Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Invata si tu cele 52 de afirmatii pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului:

52. Obiectivitatea

Oamenii spun adeseori despre cinism ca este insemnul realismului. De fapt, intr-un univers lipsit de un centru vizibil, este justificabil sa-ti formezi o intelegere a lui pornind de la orice punct de reper care poate fi conceput. Totusi, aceasta intelegere nu va reflecta decat cine si ce esti tu insuti. Vederea din strafunduri duce lipsa perspectivei care poate fi dobandita numai din inaltimi. De pe varful muntelui, toate lucrurile sunt vizibile la adevaratele lor proportii. Straduieste-te intotdeauna sa fii un canal pentru gandurile si aspiratiile inalte. Nu coopera niciodata cu ceea ce este marunt si rau. Aminteste-ti, universul este, pentru oricare fiinta umana, atat o oglinda cat si o afirmatie. Cel care nutreste ganduri inalte va fi el insusi innobilat.

Afirmatie

Voi vedea bunatatea in toate lucrurile. Voi privi lumea din jurul meu nu din adancul legaturii cu materia, ci de pe inaltimile aspiratiei spre divin.

Rugaciune

Doamne, Dumnezeule, universul a fost facut dupa perfectiunea imaginata de Tine. Ajuta-ma sa scot la iveala aceasta imagine si in altii, binecuvantandu-i intru dragostea Ta!

51. Aducerea aminte de Dumnezeu

A-ti aduce aminte de Dumnezeu inseamna nu numai sa te gandesti tot timpul la El, ci si sa-ti dai seama ca a-l descoperi inseamna un act de adevarata aducere aminte. Pentru ca de la El am venit. Cand norii iluziilor ni se risipesc din minte, ceea ce va ramane va fi ceea ce a existat intotdeauna ascuns in spatele norilor: soarele stralucitor al constiintei divine! Nu trebuie sa te incordezi, nu trebuie sa te fortezi mental sa te gandesti la Dumnezeu. Trebuie sa stii ca a fost al tau intotdeauna – mai apropiat decat cele mai apropiate ganduri si sentimente, mai apropiat decat rugaciunile insele pe care le indrepti catre El! Nu gandi numai “despre” El; gandeste-te “la” El! Impartaseste-ti cu El sentimentele trecatoare, cele mai zadarnice fantezii. Vorbeste cu El. Exerseaza-I prezenta – la inceput poate numai un minut pe zi, apoi cateva ore pe zi si apoi tot timpul.

Afirmatie

Voi trai aducerea aminte a ceea ce sunt in realitate: extaz infinit! Dragoste infinita!

Rugaciune

Doamne, Dumnezeule, Tu esti intotdeauna cu mine. Ajuta-ma sa simt, in spatele gandurilor mele, inspiratia Ta; in spatele fiecarei emotii, calmul Tau, dragostea Ta care transforma totul!

50. Simtul practic

Multi cautatori spirituali si alti oameni manati de idealuri inalte pierd din vedere necesitatea de a face practic idealismul lor. Multi chiar resping ofensati ideea ca incearca sa puna in practica un ideal – ca si cum insusi efortul de a face acest lucru ar insemna, pe undeva, sa-i reduca puritatea! Insa Dumnezeu nu este un visator nefolositor! Daca universul nu ar fi fost mentinut intr-un echilibru perfect, atunci haosul, nu armonia, ar fi fost starea lui caracteristica. Si noi trebuie sa dam dovada de spirit practic in idealismul nostru. Viata, pentru a se afla intr-o permanenta stare de expansiune, trebuie sa se afle in cautarea adevarului. “Va da roade?” este intrebarea preliminara celei “Este adevarat?”. Testul unui ideal este valoarea sa practica. Prin spirit practic, ne maturizam pornind de la starea de visare inactiva pentru a deveni emisarii adevarului.

Afirmatie

Cu toate ca spiritul meu se inalta in cerurile constiintei, picioarele si mainile muncesc, aici, pe pamant, pentru a face adevarul real pentru toti.

Rugaciune

Doamne, Dumnezeule, nu-mi lasa gandurile sa ma inalte la norii frumosi ai posibilitatilor imaginate decat daca-mi dai si puterea de a-mi materializa visurile!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO