Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

43. Constanta

Multi oameni confunda progresul cu miscarea si cu schimbarea exterioara. Astfel, cu cat pot sa starneasca mai multa pulbere de entuziasm, cu atat se simt mai eficienti! Cu cat pot sa intre mai mult intr-o stare de exuberanta cand lucrurile merg bine, cu atat mai bine, isi imagineaza ei, au mers toate. Iar raspunsul lor la orice cadere este sa caute ceva care sa le produca, din nou, o stare de exaltare. O asemenea viata este ca si cum ai merge cu masina pe un drum brazdat adanc de fagase; miscarea se desfasoara la fel de mult in sus si in jos cat se desfasoara inainte. In cazul constantei, progresul este o linie dreapta, nu serpuita. Pe de alta parte insa progresul trebuie sa insemne intelegere progresiva. Constanta confera claritate a perceptiei, care este abilitatea de a vedea lucrurile asa cum sunt in realitate, nedistorsionate de dispozitia emotionala.

Afirmatie

Nu sunt impresionat de castig si de pierdere. In oglinda calma a intelegerii mele se reflecta lumina Ta.

Rugaciune

Cand ma bucur, Doamne, Dumnezeule, sa ma bucur intru Tine. Iar cand sufar, ajuta-ma sa vad intotdeauna prin negura lumina Ta!

42. Umorul

Un simt al umorului bine dezvoltat este un mijloc eficient pentru a-ti pastra simtul perspectivei pe parcursul incercarilor si greutatilor vietii. Neluand lucrurile prea in serios iti cultivi non-atasamentul. Cu toate acestea, nu ar trebui sa razi prea mult, deoarece, astfel, mintea isi pierde profunzimea, iar atitudinea ta fata de viata devine superficiala. Prin urmare, trebuie sa dobandesti un simt al perspectivei chiar si in ceea ce priveste umorul. Cel mai bun mijloc pentru aceasta este sa impartasesti rasul cu Dumnezeu; sa razi cu sentimentul launtric al bucuriei Lui. Nu rade niciodata “de” oameni, ci “cu” ei. Pentru ca umorul trebuie sa fie generos, si atunci toata lumea va rade alaturi de tine.

Afirmatie

Prin ras imi amintesc toate greselile. Ma bucur atunci cand, razand, rad si de mine!

Rugaciune

Ajuta-ma, Doamne, Dumnezeule sa ma bucur de comedia vietii, cu Tine si, aceasta sa imi aminteasca, ca adevarata sanatate mintala exista numai prin Tine!

41. Gandirea pozitiva

Devenim ceea ce gandim. Si ceea ce gandim devin si viata si imprejurarile ei. Din constiinta divina ne vin raspunsurile tuturor intrebarilor si solutiile tuturor problemelor. Confuzia domneste in constiinta noastra inferioara. Gandeste pozitiv in tot ceea ce faci, deoarece in acest fel te ajuti sa te armonizezi cu fluxul divin. Toate lucrurile armonioase si benefice sunt atrase catre cel care este armonizat launtric cu dumnezeirea. Gandirea pozitiva, combinata cu sentimentul armonizarii cu divinitatea, nu este niciodata ingamfata, deoarece isi trage puterea nu din ego, ci din bucuria dumnezeiasca dinlauntrul sau.

Afirmatie

Viata mea exterioara este reflectarea gandurilor mele interioare. Plin de bucurie dumnezeiasca, exprim bucuria si armonia lui Dumnezeu in tot ceea ce fac.

Rugaciune

Atunci cand Tu esti aproape, Doamne, Dumnezeule, problemele nu pot exista. Da-mi puterea sa Te port intotdeauna in inima mea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO