Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

40. Constientizarea

Constientizarea devine tot mai profunda cu cat este mai concentrata asupra ei insesi. Insa, cu cat interesele cuiva se extind mai mult catre lumea exterioara, cu atat mai subtire devine linia de comunicare cu constientizarea sa. Atunci cand constiinta iti este concentrata asupra lucrurilor exterioare, atunci capata acele caracteristici pe care le atribuie acestor lucruri. De exemplu, bijutierii au ochii stralucitori. Oamenii care nu au sentimentul valorilor spirituale au ochii morti. Omul trebuie sa invete sa-si mute centrul de atentie de la lucrurile “de care” este constient la cele “cu care” este constient. Trebuie sa devina mai constient la “sursa” constientizarii sale, la centrul sau cel mai profund: Dumnezeul. Prin aceasta constientizare, bucuria fata de lumea inconjuratoare devine de o mie de ori mai mare.

Afirmatie

Vad lumea cu ochii calmului si ai credintei. Pentru ca stiu ca, asa cum ii vad pe ceilalti, asa voi deveni eu insumi.

Rugaciune

Insufla-mi, pana in miezul fiintei mele, bucuria Ta. Ajuta-ma sa fiu constient de Tine, Doamne, Dumnezeule, in tot ceea ce vad.

39. Increderea in sine

Increderea in sine, asa cum este inteleasa in mod normal, readuce in minte imaginile generalilor de armata si a eroilor Vestului Salbatic – oamenii care, pe scurt, stiu sa fie stapani pe ei insisi. Insa alternativele pe care ti le pune in fata viata sunt cu mult mai complexe de obicei. Increderea in sine pe calea spirituala este cu totul altceva. Inseamna incredere in eul tau launtric, nu in ego. Inseamna sa traiesti inlauntru, sa traiesti prin adevar, nu prin opinii. Inseamna sa traiesti prin ceea ce vrea Dumnezeu, nu prin ceea ce vor oamenii. Prin urmare, inseamna sa traiesti dupa credinta, stiind cu certitudine ca, desi omul este supus greselilor, Dumnezeu este infailibil.

Afirmatie

Traiesc cu certitudinea adevarului launtric al lui Dumnezeu. In eul meu launtric, si nu in opiniile celorlalti sta adevarata victorie.

Rugaciune

Ce conteaza daca oamenii ma acuza? Ce importanta au aplauzele lor? Traiesc pentru a fi pe placul Tau, Doamne, Dumnezeule, increzator ca, atunci cand Tu esti cu mine, sunt aparat, chiar si de o hoarda de dusmani.

38. Bucuria

Adevarata bucurie nu este o stare emotionala. Nu este ceea ce simti cand iti este indeplinita vreo dorinta sau atunci cand totul merge, in sfarsit, bine. Este ceva launtric; este ceva care tine de suflet. La inceput, poate sa fie cultivata, dar nu reactionand emotional la lucrurile exterioare. Nu te lasa purtat de valuri alternative de succes si esec. Nu te alatura, in entuziasmul lor, al cumparatorilor si vanzatorilor din bazarul acestei lumi. Fii calm inlauntrul tau, statornic si vesel in pofida tuturor castigurilor si a pierderilor din viata. Pe urma, prin meditatie calma, profunda, simte bucuria sufletului. Pastreaza aceasta bucurie in toate activitatile tale. Nu o limita, las-o sa creasca, pana cand mica ta bucurie devine bucuria lui Dumnezeu.

Afirmatie

Sunt statornic si vesel tot timpul. Stiu ca bucuria nu exista in afara mea, ci inlauntrul meu.

Rugaciune

In calmul meditatiei, in centrul pacii mele launtrice, ajuta-ma sa iti simt prezenta emotionala si aducatoare de bucurie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO