Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

4. Energia

Energia este a noastra nu atunci cand ne adunam puterile, ci atunci cand o dedicam de buna voie, cu bucurie, realizarii lucrurilor in care credem cu convingere. Credinta si energia merg mana in mana. Daca ai credinta in ceea ce faci, poti sa muti muntii din loc. Energia este cu atat mai mare cu cat cauza ta este mai dreapta. Cu cat este mai mare credinta, cu atat mai mare este si puterea vointei. Si cu cat mai mare este puterea vointei, cu atat mai mare este fluxul de energie care te strabate.

Afirmatie

Am inauntrul meu energia pentru a realiza tot ceea ce vreau sa fac. In spatele fiecarei actiuni a mea se afla puterea fara margini a Lui Dumnezeu.

Rugaciune

Energie Cosmica, vitalizeaza toate celulele corpului meu; incarca-mi mintea cu inspiratie fara limite; umple-mi sufletul cu bucuria Ta nesfarsita.

3. Fericirea

Fericirea este o atitudine a mintii, nascuta din simpla hotarare de a fi fericit, indiferent de imprejurarile externe. Fericirea nu rezida in lucruri, nici in realizarile exterioare. Este aurul naturii noastre interioare, ingropat sub rutina dorintelor exterioare ale simturilor. Atunci cand stii ca nimic din afara ta nu te poate afecta – nici o dezamagire, nici un esec, nici un fel de neintelegere cu ceilalti -, stii ca ai reusit sa gasesti adevarata fericire. Fii hotarat sa pastrezi aceasta flacara aprinsa pentru totdeauna in inima ta.

Afirmatie

Jur ca de astazi inainte sa fiu fericit in orice imprejurare. VIN din bucuria Lui Dumnezeu. SUNT bucuria Lui Dumnezeu.

Rugaciune

Tu, Domn al bucuriei, umple-ma cu o fericire fara margini. Pentru ca sunt copilul Tau, facut dupa imaginea Ta plina de iubire. Dupa cum Tu esti bucurie si eu, in sufletul meu, sunt la fel.

2. Dragostea

Descoperi dragostea nu fiind iubit, ci iubind. Nu putem cunoaste vreodata dragostea daca incercam sa-i facem pe altii sa fie atrasi de noi; dupa cum nu o putem descoperi nici concentrandu-ne dragostea asupra lor. Pentru ca dragostea este infinita; nu ne apartine niciodata, ca sa o putem crea. Cu cat uitam mai mult de noi insine daruindu-ne celorlalti, cu atat mai bine putem intelege ce este cu adevarat dragostea. Si, cu cat iubim mai mult, ca o canalizare a dragostei Lui Dumnezeu, cu atat mai bine putem intelege ca dragostea Lui este unica dragoste din intregul univers.

Afirmatie

Ii voi iubi pe ceilalti ca si cum ar fi prelungiri ale eului meu si ele dragostei pe care o simt venindu-mi de la Dumnezeu.

Rugaciune

Tu, Cel infinit, fa-ma sa fiu un canal pentru dragostea Ta! Prin mine, sadeste semintele dragostei in inimile pustii de pretutindeni.

1. Succesul

Adevaratul succes inseamna transcendenta. Inseamna sa gasim ceea e ne dorim cu adevarat, ceea ce inseamna nu obiecte, ci pacea launtrica, intelegerea de sine si, mai presus de toate, bucuria Lui Dumnezeu. Succesul exterior inseamna, de asemenea, transcendenta. Inseamna ridicarea deasupra implinirilor trecute pentru a ajunge la noi niveluri de realizare. Succesul poate sa insemne si acceptarea esecurilor, cand o asemnea acceptare ne ajuta sa depasim o ambitie falsa.Mai mult de-atat, orice esec poate sa fie o treapta catre cea mai mare realizare. Succesul nu trebuie sa fie masurat prin lucrurile realizate, ci prin intelegerea si abilitatile noastre crescande si prin apropierea tot mai mare de Dumnezeu.

Afirmatie

Las in urma mea si esecurile si implinirile.

Ceea ce voi face astazi va crea un viitor nou si mai bun, plin de bucurie interioara.

Rugaciune

Tu, Creator al galaxiilor si al nenumaratelor, sclipitoarelor stele, insasi puterea Universului este a Ta! Fie ca eu sa reflect aceasta putere in oglinda marunta a vietii si constiintei mele.

J. DONALD WALTERS (SWAMI KRIYANANDA) Traducere din limba engleza Bogdan Chircea

Sursa: ralucabogdana.wordpress.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO