Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

34. Vioiciunea

In viata exista doua curente: unul care te poarta in jos, catre inconstient; celalalt te poarta in sus catre constientul cosmic. Primul este un impuls nascut din senzatia familiaritatii trecute. Viata, asemenea unui lotus, evolueaza din tina constiintei inferioare catre lumina constiintei divine. Subconstient, ne imaginam pe noi insine simtindu-ne confortabil in privinta stadiilor pe care le-am traversat pana acum, dar nu suntem intotdeauna prea pregatiti pentru aventura continuarii cresterii! Al doilea curent din viata este impulsul sufletului. Nu putem gasi fericirea intorcandu-ne in tina. Implinirea rezida numai in inaltarea catre constiinta divina perfecta. Pentru a realiza aceasta, trebuie sa fim vioi in tot ceea ce facem. Deoarece in fluxul constientizarii tot mai mari rezida bucuria pe care o cautam cu totii.

Afirmatie

Sunt treaz! Plin de energie! Entuziast! Acord intreaga mea vioiciune fiecarui lucru pe care il fac, stiind ca in constiinta absoluta Il voi gasi pe Dumnezeu.

Rugaciune

Lasa-ma sa ma rog intotdeauna cu atentie vioaie, treaza prezentei Tale care ma asculta, stiind ca Tu imi auzi si cea mai slaba soapta a gandurilor!

33. Generozitatea

Majoritatea oamenilor considera generozitatea simplul gest de a le oferi beneficii materiale celorlalti. Cu toate acestea, mai important si mai aducator de satisfactii este un spirit generos: bunavointa de a-l lasa pe celalalt sa straluceasca, chiar daca aceasta inseamna ca tu insuti sa fii eclipsat; bucuria adusa de castigul sau, chiar daca aceasta inseamna o pierdere personala pentru tine insuti; grija pentru siguranta celuilalt, chiar daca, printr-un accident, proprietatea ta a fost distrusa. Generozitatea inseamna, mai presus de orice, recunoasterea faptului ca tot ceea ce avem si suntem ii apartine numai lui Dumnezeu si ca El este Cel care imparte totul dupa voia Lui.

Afirmatie

Sunt fericit pentru norocul tuturor, chiar mai mult decat pentru al meu, pentru ca in fericirea mea pentru ei rezida libertatea launtrica.

Rugaciune

Tot ceea ce am si ceea ce sunt iti apartine Tie. Mama Sfanta, fa cu acestea dupa cum Iti este voia!

32. Extinderea propriei persoane

Extinderea propriei persoane reprezinta esenta tuturor aspiratiilor. De ce cautam sa posedam lucruri? Deoarece, prin achizitionarea lor, credem ca ne vom extinde stapanirea. De ce cautam sa invatam mai mult? Deoarece credem ca, prin extinderea cunostintelor, ne extindem capacitatea de intelegere. Si de ce cautam in permanenta experiente noi? Deoarece credem ca, prin intermediul lor, ne vom extinde constientizarea. Cand intinzi o bucata de aluat, nu devine doar mai intins ci si mai subtire. La fel de frecvent este cazul in care ne extindem mintea numai catre exterior. Tinzand foarte departe in exterior, sacrificam profunzimea vietii noastre. Extinderea propriei persoane, la care intreaga viata aspira este cea a spiritului: o extindere a compasiunii, a dragostei, a constientizarii, care vin din simtirea prezentei lui Dumnezeu pretutindeni.

Afirmatie

Ma simt pe mine insami in paraiele curgatoare, in zborul pasarilor, in vantul suierator de deasupra muntilor, in dansul fragil al florilor intr-o adiere. Renuntand la eul meu mic si egotic, ma extind pretutindeni cu marele Eu al sufletului meu!

Rugaciune

Slavit Spirit din tot ceea ce exista! Ajuta-ma in nimicnicia mea sa ma descopar una cu tot ceea ce exista!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO