Acasă Life Dezvoltare Personala Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Afirmatiile si Rugaciunile necesare pentru vindecarea mintii, sufletului si trupului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

49. Nemurirea

Nu esti corpul tau. Nu esti gandurile tale, dorintele tale, personalitatea ta schimbatoare. Corpul tau are o anumita varsta, dar tu insuti nu ai nici o varsta! Corpul tau poate sa oboseasca sau sa nu se simta bine, dar tu insuti, sufletul neobosit, nu poti obosi, nu poti cunoaste boala! Spune-ti intotdeauna: “Sunt un copil al eternitatii!” Nu te lasa identificat cu forma ta exterioara, nici cu schimbarea, ci traieste in afara timpului. Identificarea noastra cu schimbarea este cea care creeaza iluzia trecerii timpului. Simte faptul ca, in ciuda tuturor schimbarilor exterioare, tu, sufletul nemuritor, ramai acelasi. Insa moartea nu va fi altceva decat o noua schimbare; nu te lasa identificat cu ea. Apoi cand moartea va veni, te vei inalta cu eterna libertate!

Afirmatie

Sunt copilul eternitatii! Nu am varsta. Sunt spiritul neschimbator din miezul tuturor schimbarilor!

Rugaciune

Indiferent incotro se indreapta corpul meu exterior, fa-ma sa simt prezenta Ta neschimbata inlauntrul meu. Oriunde m-ar duce gandurile, fa-le sa se intoarca intotdeauna, asemenea fiului ratacitor, pentru asi gasi odihna intru Tine.

48. Recunostinta

Recunostinta este modul de a oferi inapoi energie pentru energia primita. Numai hotul ia fara sa plateasca pentru ceea ce primeste. Iar cel care accepta un gest de bunavointa fara sa raspunda cu recunostinta, ca si cum gestul de recunostinta ar fi reprezentat un drept care i se cuvenea, il injoseste si pe cel care ofera si pe el insusi. Il injoseste pe cel care ofera deoarece lipsa lui de recunostinta insinueaza faptul ca gestul de bunavointa a fost determinat de motive egoiste; si se injoseste pe sine insusi deoarece, neoferind ceva la randul lui, intrerupe cercul creativitatii, in lipsa caruia fluxul de prosperitate, atat materiala cat si spirituala, este blocat. Nu accepta nimic inlauntrul tau, pentru tine insuti, ci ofera totul lui Dumnezeu. Nu te lasa cumparat prin gesturile de bunavointa ale celorlalti. Fii recunoscator, mai presus de toate, in sufletul tau, binecuvantandu-i sau rugandu-te pentru ei. Arata-ti recunostinta in primul rand fata de Dumnezeu, deoarece numai de la El vin toate binecuvantarile adevarate.

Afirmatie

Ii aduc multumiri, celui care ofera, pentru fiecare dar si Celui Preamarit, Care ofera si Care Se afla in spatele tuturor lucrurilor pe care le primesc. Recunostinta mea se inalta cu slavirea devotamentului catre tronul Omniprezentei.

Rugaciune

Iti multumesc, Tie, Doamne, Dumnezeule, pentru toate lucrurile cu care m-ai binecuvantat. Si, mai presus de orice, Iti multumesc Tie pentru dragostea Ta!

47. Perseverenta

“Loialitatea”, obisnuia sa spuna deseori marele meu maestru spiritual, “este prima lege a lui Dumnezeu”. Majoritatea oamenilor sunt nestatornici. Isi schimba slujbele, sotii sau sotiile, prietenii, credintele, ideile – nu datorita vreunei evolutii a constientizarii, ci, pur si simplu, din lipsa de perseverenta. Trebuie sa fii loial principiilor tale si sa nu-ti permiti sa fii stapanit de sentimente. Sa fii loial celorlalti si scopului propus in viata – nu din motive sentimentale, ci in numele principiului – este calea progresului divin. Perseverenta poate fi dificila, pentru ca, in fiecare lucru pe care il intreprinzi, exista o anumita masura de rutina plictisitoare. Prin urmare, nu te lasa stapanit de simpatii si antipatii, ci fa tot ceea ce trebuie sa faci. Daca este drept, nu lasa nimic sa se interpuna pana nu inchei ceea ce tiai propus.

Afirmatie

Voi termina ceea ce mi-am propus inainte sa incep altceva. Cuvantul meu este legamantul meu. Si la fel este si hotararea mea.

Rugaciune

Cu toate ca himerele distractiei (N.B. sau altei preocupari desarte; ratacirii) ma cheama sa las deoparte si sa slabesc hotararea devotamentului, tine-ma hotarat pe calea mea, Doamne, Dumnezeule. Scopul meu in viata esti Tu!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articolul precedentHOROSCOP 2014: Spune-mi ce ZODIE esti ca sa iti spun…ce PANTOFI ti se potrivesc!
Articolul următorUn AVION cu 295 de pasageri la bord s-a PRABUSIT la frontiera dintre UCRAINA si RUSIA! Aeronava a fost doborata de o RACHETA! VIDEO