Presedintele Klaus Iohannis a avut parte la Bruxelles de mici incidente, seful statului si-a intrerupt de doua ori conferinta de presa din cauza unui televizor si telefonul unui jurnalist.

Presedintele Iohannis si-a inceput discursul la conferinta de presa sustinuta la Bruxelles l, insa s-a oprit la scurt timp deoarece in sala de presa a pornit pe neasteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern.

Seful statului a asteptat pret de cateva zeci de secunde, pana cand unul dintre membrii staff-ului prezidential a reusit sa opreasca televizorul, iar apoi si-a continuat conferinta.

Iohannis si-a intrerupt insa si a doua oara declaratia de presa, dupa ce unui ziarist, aflat in primul rand, a inceput sa-i sune telefonul.

Daca prima data Klaus Iohannis s-a enervat facand o grimasa, de aceasta data presedintele a asteptat pana cand jurnalistul si-a scos telefonul din buzunar si l-a oprit, dupa care a continuat sa vorbeasca, schitand un zambet.

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi si vineri, la Bruxelles, la Consiliul European, reuniune in cadrul careia liderii statelor europene au dezbatut subiecte precum uniunea energetica, conflictul ucrainean si sanctiunile impuse Rusiei, dar si criza greceasca.

Sursa: rtv.net

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.