S-a perpetuat ideea ca Iohannis nu prea are raspunsurile la el in discutiile televizate si ca la intalnirile publice nu face fata daca nu citeste de pe hartie. Se pare ca lucrurile nu stau chiar asa.

Jurnalistul Neculai Constantin Munteanu, citat de oradesibiu.ro a dezvaluit marti, pe pagina de Facebook un episod de culise din vizita presedintelui KLAUS IOHANNIS in Germania. Presedintele a fost agasat de o intrebare referitoare la imigrantii romani, pusa de catre un jurnalist german. Iohannis l-a pus la punct in stilul sau sec si taios.

“Un jurnalist german a întrebat, pe un ton ascuţit, “ce poate face România pentru a-şi împiedica românii de la emigrare?”. Iar Iohannis a replicat vizibil iritat: “O să răspund în limba română, însă, dacă nu este foarte clar, vă rog să întrebaţi din nou”. Apoi a început să vorbească în română, pe un ton apăsat. “Din păcate, când e vorba de România, se vede mai întâi migraţia sărăciei, dar se discută foarte greu de migraţia forţei de muncă calificată şi foarte calificată care pleacă din România şi vine în Germania. Cunosc personal sute de astfel de persoane – ca să nu zic mii – care s-au integrat perfect şi muncesc în Germania cu folos. Aceste persoane sunt o pierdere pentru România”, a spus Iohannis.
N-a fost cazul să mai întrebe cineva din nou,  relateaza Neculai Constantin Munteanu

Neculai-Constantin-Munteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.