Cap Limpede

Stirile zilei

Iohannis si Porosenko pun la cale un plan secret pentru reintegrarea Transnistriei in Republica Moldova!

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat ca a pus la cale un plan bine gandit impreuna cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, pentru a face totul astfel incat Transnistria sa fie reintegrata in Republica Moldova.

„Am discutat referitor la situatia de securitate din bazinul Marii Negre si situatia din Republica Moldova, in speta, regiunea transnistreana a Republicii Moldova. Am convenit sa facem tot ce ne sta in putere (…) ca in viitor regiunea transnistreana sa fie reintegrata in statul moldovenesc”, a spus Porosenko in cadrul unei conferinte de presa comune cu presedintele Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala la Kiev, unde a avut intrevederi cu seful statului Ucrainean, Petro Porosenko, si urmeaza sa aiba intalniri cu premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, si cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman.

Sursa: agerpres.ro

Citeste caplimpede

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-77802").on("click", function(){ $(".com-click-id-77802").show(); $(".disqus-thread-77802").show(); $(".com-but-77802").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});