ADIO, numere de Bulgaria! Ce vor fi obligati soferii romani sa faca in termen de 90 de zile! | Cap Limpede

ADIO, numere de Bulgaria! Ce vor fi obligati soferii romani sa faca in termen de 90 de zile!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un nou proiect de lege ii va obliga pe soferii romani care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria sa-si faca documentele in Romania, astfel in termen de 90 de zile nu vor mai avea dreptul sa-si conduca autoturismele.

„Nu este posibil sa inmatriculezi masina in Bulgaria ca sa nu platesti taxe si impozite in Romania. Apoi nu este admisibil sa ai diferite accidente si asigurarea ta din Bulgaria sa despagubeasca victima cu cat vor si cand vor cei de la respectiva firma de asigurari. Sunt cetateni romani care nici acum nu si-au primit banii de la firmele de asigurari din Bulgaria. Mai mult, este foarte greu de gasit o masina inmatriculata in Bulgaria care te loveste si fuge de la locul accidentului. In tarile europene, in Germania, de exemplu, perioada maxima in care poti sa circuli cu o masina inmatriculata in alta tara este de sase luni”, a declarat deputatul Ioan Munteanu, unul dintre initiatorii legii.

lege 1

Loading...

Sursa: ziarulring.ro

ADIO, numere de Bulgaria! Ce vor fi obligati soferii romani sa faca in termen de 90 de zile! was last modified: martie 17th, 2015 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close