Acasă Stirile zilei Cum l-a lovit pe Iohannis ghinionul!? Explicatia unui preot ortodox care-l stie...

Cum l-a lovit pe Iohannis ghinionul!? Explicatia unui preot ortodox care-l stie bine pe presedinte!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele profesor Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurentiu Streza a declarat intr-un interviu pentru gandul.info ca seful statului reprezinta „o lectie foarte buna pentru toti” si a tinut sa precizeze ca, in Catedrala Ortodoxa in care Iohannis a participat la slujba, „nu a venit cu Biblia de acasa, ci a primit un Liturghier ortodox in care a urmarit slujba”.

Preotul a rememorat si momente din cariera profesorala a actualului sef de stat, explicand si ce se afla in spatele cuvantului ghinion, rostit la gandul de catre Klaus Iohannis atunci cand a fost intrebat de ce alti colegi de-ai sai, tot profesori, nu au reusit sa aiba mai multe locuinte.

„Il stiu de la catedra, il stiu din declaratiile studentilor sai – apropo de ghinionul acela care l-a ghinionit, este un tic verbal. Asta le spunea mereu elevilor sai cand ii intreba daca au rezolvat problema, iar ei se chinuiau sa-i dovedeasca profesorului Iohannis ca stiu. El avea un tic, pozitiv zic eu, de a spune Ghinion. Si de acolo a ramas”, a explicat ierarhul.

„S-a spus la un moment dat ca perechea prezidentiala nu are copii. Ne-am gandit sa iesim in Piata Mare cativa, care am fost profesori in liceu, sa ne strangem lazaristii laolalta cu cei din Bruckenthal si sa spunem Noi suntem copiii lor. Pentru ca a reduce viata unui om doar la ce iese din carnea sa este un pic irational. Omul acesta a creat generatii intregi de oameni, este un profesor de fizica eminent”, a mai spus Necula.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDe ce se feresc preotii sa spuna asta despre taina BOTEZULUI!?
Articolul următorPilda tanarului bogat! Nu saracia te mantuieste si nici bogatia nu te osandeste!