Acasă Timp liber Spiritualitate Cele trei plante antice miraculoase pentru vise lucide

Cele trei plante antice miraculoase pentru vise lucide

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In medicina populara chineza se crede ca aceasta planta speciala are un efect direct si pozitiv asupra energiei inimii, dizolvand dualitatile care apar in realitatea fizica – alb-negru, stanga si dreapta, interior si exterior. Asta permite constiintei noastre sa infloreasca in spatiul infinit in timpul somnului.

Prepararea – Cel mai bun mod de a prepara sparanghelul salbatic pentru acest scop este de a prepara un ceai de radacina proaspata sau uscata. Retine ca acest ceai preparat din radacina proaspata va fi mult mai puternic.

Radacina de valeriana – Valeriana officinalis

Aceasta planta a fost folosita in medicina populara timp de secole ca un mare ajutor calmant, relaxant muscular si pentru a promova somnul profund. Deoarece visarea lucida necesita, de obicei, o stare sporita de somn, acesta a devenit un efect secundar  raportat al radacinei de valeriana.

Multi spun, de asemenea, ca valeriana imbunatateste capacitatea de a-ti aminti visele. Robert Monroe, un renumit specialist in experimentele in afara corpului, a spus odata: “Cei mai multi dintre noi viseaza, iar cei care sustin ca nu o fac, pur si simplu nu-si amintesc.”

Imagineaza-ti o planta care nu numai ca promoveaza stari adanci de somn care sunt un teren fertil pentru visele vii, dar, de asemenea, stimuleaza capacitatea noastra de a ne aminti ce s-a intamplat dimineata. Valeriana te-ar putea ajuta sa faci asta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos