Acasă Timp liber Spiritualitate Cele trei plante antice miraculoase pentru vise lucide

Cele trei plante antice miraculoase pentru vise lucide

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Atentie: Deoarece nu exista suficiente informatii disponibile cu privire la efectele sale in timpul sarcinii, femeile care asteapta un copil este cel mai bine sa o evite complet.

Retine: Daca traiesti deja experienta viselor lucide, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa incerci valeriana. Ar putea sa intensifice aventurile nocturne destul de mult – ceea ce e minunat atunci cand ai un vis placut, dar nu atat de minunat cand ai un cosmar.

Pelin negru – Artemisia vulgaris

Foarte frecvent intalnit in intreaga America, Europa si Asia, pelinul negru are o istorie bogata de utilizare, atat ca aliat medical cat si metafizic. In Evul Mediu, era cunoscut sub numele de Cingulum Sancti Johannis, pentru ca Sfantul Ioan Botezatorul purta o curea din aceasta planta cand calatorea prin pustie.  Este frecvent mentionat in mitologia celtica si norvegiana ca fiind o planta magica care poate evita raul si se obisnuia atarnarea sa deasupra usilor sau arderea sa pentru curatarea energiilor negative din casa.

Adesea este fumat in ceremoniile triburilor, deoarece acestia cred ca indeparteaza spiritele rele si bolile.

Cunoscuta pentru efectele sale de imbogatire a viselor, multi spun ca sporeste stralucirea culorilor si durata calatoriilor in timpul somnului. Daca vrei o parere personala, am avut niste experiente minunate cu aceasta planta.

Pelinul creste aproape peste tot. O vei gasi adesea in paduri sau pe marginea drumurilor.

Sursa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos