Acasă Timp liber Spiritualitate Cele trei plante antice miraculoase pentru vise lucide

Cele trei plante antice miraculoase pentru vise lucide

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Iti amintesti ce ai visat aseara? Dar ce ai visat noaptea trecuta? De mii de ani, noi, oamenii, am apreciat foarte mult aceste experiente ce au loc in timpul somnului, obtinand chiar intelepciune sau premonitii din partea lor. Visele par a fi un drept inascut, un simt in plus care ne permite sa procesam atat rational cat si spiritual in timp ce corpul nostru se odihneste. Daca doresti sa visezi mai mult in timpul noptii si probabil sa experimentezi visul magic lucid, exista trei plante salbatice care au fost folosite de-a lungul timpului pentru a realiza tocmai acest lucru.

Radacina de asparagus salbatic – Asparagus racemosus

Cuvantul chinezesc pentru radacina de sparanghel salbatic este Tian Men Dong – sau planta spiritului ceresc. De milenii, aceasta a fost apreciata de samani, calugari si yoghini pentru efectele sale extraordinare.

De asemenea, cunoscuta si “Planta zburatoare”, se crede ca radacina de sparanghel salbatic ne poate ajuta sa zburam prin univers in timpul noptii, obtinand visuri magnifice. Scolile de intelepciune din China antica au acordat multa valoare viselor si viselor lucide.