Pestele, in felul lui, reprezinta cel mai sanatos tip de mancare de pe planeta. Contine o diversitate de nutrienti importanti precum proteinele si vitamina D. Totodata, reprezinta mancarea cu cea mai mare cantitate de Omega 3 necesara pentru mintea si corpul nostru.

 

PESTELE CONTINE O CANTITATE GENEROASA DE NUTRIENTI DE CARE CORPUL NOSTRU ARE NEVOIE

In mare, orice fel de peste este bun. Sunt bogati in nutrientii de care unii oameni duc lipsa respectiv proteine de calitate, iod, diverse vitamine si minerale. Unii dintre ei sunt considerati mai buni decat altii.

Spre exemplu, pestele gras (somon, sardine, pastrav, ton) este considerat cel mai sanatos datorita nutrientilor. Acesta are in compozitie  vitamina liposolubila D, un element pe care majoritatea oamenilor nu il au. Aceasta vitamina functioneaza ca un hormon steroid in organism.

Pestii grasi sunt mult mai bogati in acizi grasi omega-3. Acizi importanti pentru o functionare optima a corpului si a mintii dvs. In plus, reduc riscul multor boli. Pentru a beneficia de vitamina omega-3 este necesar sa mancati peste de 2-3 ori pe saptamana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.