Pe 28 septembrie este asteptat VALUL X! Vezi ce se intampla cu lumea dupa schimbarea de frecventa!

338

Un celebru doctor in bioelectromagnetica avertizeaza omenirea ca in data de 28 septembrie se va confrunta cu un val de eruptii solare care vor duce la o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice. Potrivit doctorului Simon Atkins eruptiile solare de la finele lunii septembrie, vor provoca, in jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisa ca o „schimbare de frecventa” in constiinta. Energia cosmica asteptata este denumita „Valul X” (Wave X).

!-- Composite Start -->
Loading...
<

Simon Atkins, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca vom experimenta un „val de evolutie”. O schimbare de frecventa va avea loc in septembrie, in intervalul 23-28, fiind foarte semnificativa. Coincidenta sau nu, Papa Francisc se intalneste cu presedintele american, Barack Obama, la Casa Alba, in 23 septembrie, urmand ca sa se adreseze Congresului SUA in 24 septembrie. Atkins sustine ca va exista o incercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetari Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni. Dupa vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generala ONU din 25 septembrie.

Atkins anunta ca, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pamantul cu particule de lumina foton-gamma, calatorind cu viteza luminii si producand o schimbare de ADN instantanee. Fiintele care au o frecventa, pe rezonanta Schumann, de cel putin 17 Hz vor fi propulsate in a 5-a dimensiune, relateaza sursazilei.ro.

 

Ce este a cincea dimensiune?

Pentru matematicianul Eli Rips, codul Bibliei este demonstratia laica a existentei lui Dumnezeu. Schimbarea de paradigma in care ne aflam si care isi va atinge apogeul pe 20.12.2012, unifica cele doua domenii care au fost in opozitie in epoca intunericului si a ignorantei si anume religia si stiinta. Insa nu vom putea intelege ubicuitatea si omniprezenta divinitatii, daca nu impingem limita constiintei in afara dualitatii si mai ales in afara spatiului tridimensional. Rips, in calculele sale porneste de la unul dintre cele mai vechi texte ale Bibliei care vorbeste despre o a cincea dimensiune. Asadar, daca Einsetein postulase ca timpul este a patra dimensiune a spatiului, in Tora este scris: „…exista in afara timpului un adanc al binelui si un adanc al raului”. De aici, putem lesne trage concluzia ca pe langa lungime, latime, inaltime, si timp, spatiul existentei noastre contine in sine Raiul si Iadul. Cat de evidente ni se par acum intelepciunile: „dupa fapta si rasplata”, „cine seamana vant, culege furtuna”, „cine scoate sabia, de sabie are parte”…dar mai ales importanta frazei: „M-am lepadat de Satana, m-am unit cu Hristos. Ma lepad de Satana, ma unesc cu Hristos!”

Realitatea din dimensiunea a 5-a devine o frecventa la care umanitatea creste in fiecare zi. Obiectivele noastre turistice, mirosurile, gusturile se tot schimba pe masura ce ne ridicam vibratia pentru a se potrivi cu a 5-a dimensiune. Starile sporite de constientizare, compasiunea si toate cunostintele noastre incep sa infloreasca. Cand sistemele noastre senzoriale se aliniaza la frecvente mai mari, ne vom castiga gradul de constientizare a multidudinii de dimensiuni. Pentru a fi legati de dimensiunea a 5-a, ni se va permite abilitatea de la egal la egal in acea dimensiune. Asta nu inseamna ca tu vei trai in acea dimensiune; doar gandurile tale cred ca tu „traiesti” in acea dimensiune. Sa luam o scurta descriere pentru a putea intelege cum sa ajungem in a 5-a dimensiune.

 

Citeste mai mult despre dimensionarea Luminii in pagina urmatoare>>>>>