Am ales sa consum sfecla rosie o perioada lunga de timp! Iata cateva dintre urmari…

Sfecla a fost consumata inca din cele mai vechi timpuri si a fost foarte populara in Asia, Africa de Nord si Europa. La un moment dat erau consumate numai partile verzi ale plantei dar in zilele noastre sucul de sfecla rosie este unul dintre cele mai populare.

Desi sfecla este apreciata pentru gustul sau dulce, atragator, multi oameni sunt in continuare necunoscatori cu privire la beneficiile extraordinare pentru sanatate ale sfeclei si ale sucului de sfecla.

Click pe aceeasi tema:  Topul celor mai sanatoase 20 de bauturi benefice organismului!

In continuare iti vom prezenta care sunt principalele motive pentru care sucul de sfecla rosie nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta:

1. O modalitate delicioasa de a evita inflamatia cronica

In plus fata de protejarea celulelor, enzimelor si proteinelor de stresul de mediu, sfecla poate ajuta, de asemenea, la reducerea inflamatiei cronice – care este cunoscuta pentru afectarea functionarii celulare adecvate care stabileste stadiul bolii. Nutrientii gasiti in interiorul sfeclei rosii ne ajuta sa ne protejam organele interne, sa ne imbunatatim sanatatea vasculara si sa prevenim o gama larga de boli cronice.

Click pe aceeasi tema:  Alimentele care ucid anual peste 400.000 de oameni! Vezi care sunt dusmanii invizibili

Sunt pigmentii betainici – din interiorul sfeclei – care par sa faciliteze acest efect. O cantitate de opt uncii pe zi este o cantitate suficienta pentru inceput. Nu ar trebui sa te surprinda daca vezi modificari de culoare ale urinei si/sau scaunului.

spre