Acasă Life Dezvoltare Personala Semnele care iti arata ca esti coplesit de energie negativa (+Cum o...

Semnele care iti arata ca esti coplesit de energie negativa (+Cum o poti transforma)

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Esti coplesit de energia negativa? Majoritatea oamenilor ofera sfatul devenit deja un cliseu “incearca sa treci peste” in astfel de cazuri. Cu toate acestea, pe cat de banal este acest sfat, el contine un mare adevar, desi punerea lui in practica pare ceva imposibil.

Vestea proasta este ca va trebui sa faci din acest sfat un motto al vietii tale pentru ca situatiile adverse sunt o constanta in viata noastra. Poate nu-ti dai seama cat de incarcat de negativitate esti si ai nevoie e unele semne. De asemenea, poate te-ai folosi si de niste sfaturi care sa te ajute sa scapi de aceasta energie.

Mai jos sunt semnele care iti atrag atentia ca esti mult prea incarcat de energie negativa si ce poti face in acest caz:

S-ar putea sa ai parte de blocaje emotionale, spirituale si fizice care impiedica existenta gandurilor pozitive. In mod evident, s-ar putea sa nu realizezi asta decat atunci cand cineva nu-ti indica asta. Acestea sunt cateva dintre semnele care iti arata ca nu esti atat de plin de energie pozitiva pe cat crezi.

#1. Trebuie sa fii deasupra tot timpul

Se intampla destul de des sa simti ca trebuie sa dovedesti ceva tot timpul sau sa castigi fiecare argument? Ai putea sa te simti frustrat ca ceilalti fac mult mai bine decat tine, deci simti nevoia de a te afirma. Daca intotdeauna simti nevoia de a raspunde provocarilor care iti ies in cale, fa un pas inapoi. Puterea ta sta in modestie, pentru ca asta va atrage oamenii catre tine.

#2. Nu-ti poti controla sentimentele

Esti un vulcan emotional daca esti plin de energie negativa. Esti gata sa erupi la cea mai mica provocare, iar emotiile tale sunt instabile. O astfel de negativitate te face sa emani vibratii negative care ii afecteaza pe prietenii tai si pe cei dragi. Modificarile tale extreme de dispozitie sunt cele care duc la emanarea unor vibratii negative.

#3. Invinovatesti cu usurinta

Se intampla adesea ca oamenii plini de energie negativa sa invinovateasca lumea pentru problemele lor. Tu faci asta?

Viata nu este intotdeauna dreapta, iar invinovatirea celorlalti pentru problemele tale nu este o solutie care va duce la rezolvarea miraculoasa a acestora. Vazandu-i pe ceilalti ca fiind cauza esecurilor intensifica, in loc sa usureze durerea.