Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Semnele care iti arata ca esti coplesit de energie negativa (+Cum o poti transforma)

#4. Cauti solutii in exterior

Mai mult decat atat, poate nu ai realizat ca actiunile tale au cauzat problemele tale in primul rand. Chiar daca nu au facut-o,  ai putea juca un rol vital in rezolvarea acestora. Deoarece nu crezi asta, ai putea cauta solutii exterioare pentru problemele cu care te confrunti. Raspunsul ar putea fi in interiorul tau.

#5. Vorbesti impulsiv

Apoi, s-ar putea sa spui lucruri la momentul nepotrivit, mai ales in momentele de furie. Stresul te poate face sa uiti sa te gandesti la cuvintele tale. Comunicarea lipsita de gandire ii poate afecta pe ceilalti, deci ar fi cazul sa renunti la energia negativa.

#6. Te indoiesti de valoarea personala

Credintele negative fac parte din negativitatea de care esti atasat. Ai putea crede ca nu esti demn sa primesti binecuvantari. In cazul in care crezi ca universul este pentru toata lumea, inclusiv pentru tine, de asemenea vei crede ca ai dreptul la fericire.

#7. Te critici singur

Esti cel mai rau critic atunci cand esti negativ. Se intampla adesea sa te invinovatesti iar si iar pentru greselile din trecut? Renunta la auto-invinovatirea care te trage in jos. Acest comportament poate, de asemenea, sa ii afecteze pe ceilalti oameni.

#8. Ai ganduri negative

In plus, ai tendinta de a crede in cele mai rele rezultate si pe cele pozitive nici nu ti le poti imagina. Modificarea gandirii negative te va ajuta sa atragi mai multa bunastarea in viata ta.

Pagini: 1 2 3

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95427").on("click", function(){ $(".com-click-id-95427").show(); $(".disqus-thread-95427").show(); $(".com-but-95427").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});