Acasă Sanatate Cum poti sa-ti detoxifici organele vitale cu ajutorul medicinei naturale! Ingredientele sunt...

Cum poti sa-ti detoxifici organele vitale cu ajutorul medicinei naturale! Ingredientele sunt in bucataria ta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Toxinele din mancare si din lichide sunt responsabile de aparitia bolilor, iar corpurile noastre nu sunt capabile sa elimine toate aceste toxine pe cat de repede ne-am dori.
Semnele care indica necesitatea unei detoxifieri includ: depresie, insomnie, letargie, indigestie, stres, mirosul neplacut al corpului, greutate, probleme ale pielii, limba alba sau galbena si ceata mentala.

In randurile de mai jos vei descoperi cum sa-ti detoxifici cateva organe vitale cu ajutorul medicinei naturale.

Ficat si vezica biliara

Ficatul este un organ foarte important. El ajuta la digestie, inmagazineaza energia, ajuta la coagularea sangelui si ajuta la procesarea medicamentelor si alcoolului, din organism. El produce de asemenea si lichidul din vezica biliara. Acest lichid ajuta la digerarea grasimilor in intestine. Este usor sa observi ca ceva este in neregula cu unul sau doua dintre aceste organe, corpul nu va functiona asa cum ar trebui.

Ficat:

Amesteca 1 lingura de ulei de masline cu 1 lingura de suc de lamaie, si bea amestecul obtinut in fiecare zi, dimineata la trezire. Respecta reteta timp de minim 21 de zile si ai rezolvat problema.

Concomitent cu reteta de mai sus ar fi indicat sa consumi cat mai mult usturoi, grapefruit, sfecla rosie, morcovi, ceai verde, frunze de salata verde, avocado, mere, quinoa, hrisca, legume crucifere, lamai, nuci, varza si turmeric.

Vezica biliara: