Acasă Life Dezvoltare Personala Manichiura ta spune multe despre tine! Vezi ce culori sa alegi in...

Manichiura ta spune multe despre tine! Vezi ce culori sa alegi in functie de ce vrei sa transmiti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cand vine vorba sa alegi ce culoare sa folosesti pentru unghiile tale, pui in balanta si ce nota de eleganta va oferi personalitatii tale. Trebuie sa fii extrem de precisa si atenta in alegeri. Unele dintre culori sunt, cu siguranta, prioritare. Culoarea unghiilor tale spune multe despre tine, iar persoanele din jur alcatuiesc o relatie de asemanare intre simbolul culorii unghiilor si felul tau de a fi.

Ce semnifica fiecare culoare? Cum vei sti?

Roz

Unghiile roz lacuite sugereaza o personalitate copilaroasa. Arata ca ar trebui sa te „joci cu papusile”, daca ar exista o astfel de slujba.

Portocaliu

Daca portocaliul este culoarea ta preferata, esti o persoana care gaseste o latura pozitiva in orice. Esti o persoana optimista, creativa si energica.

Mov

Daca prima ta alegere este mov, atunci esti o persoana creativa.

Gri

Esti la mijloc, intre alb si negru; acest lucru inseamna ca esti o persoana ezitanta, care fuge de riscuri. Insa esti de o frumusete uimitoare si intorci capete pe oriunde mergi.

Albastru

Daca alegerea ta este albastru, atunci esti o persoana de incredere, loiala. Cele mai importante calitati ale tale sunt: sinceritatea, increderea, stabilitatea.

Galben

Aceasta culoare simbolizeaza rasaritul soarelui, semnificand noile inceputuri.

Rosu

Esti o persoana agresiva si ai o latura volatila. Aceasta culoare simbolizeaza pasiunea si caldura.

Alb

Aceasta culoare este simbolul puritatii si inocentei. Albul reprezinta curatenia. Esti o persoana placuta si dulce.

Negru

Daca iti place sa porti negru, fie la haine, fie pe unghii, ai o personalitate interesanta, care ii captiveaza pe toti cu care ai de a face.

Sursa: Secretele, autor: Maya