Un primar din Germania a gasit o solutie inedita la problema imigrantilor care au fugit din calea razboiului. El a adoptat o atitudine surprinzatoare fata de imigranti: isi doreste cat mai multi in localitatea sa.
Motivul este rata scazuta a natalitatii din intreaga tara si, implicit, procesul de imbatranire a populatiei. Daca stam sa ne gandim putin acelasi lucru se intampla si in Romania, unde populatia este imbatranita iar sate intregi din Transilvania au fost depopulate si casele zac goale.

oliver junkPotrivit jurnalul.ro, Oliver Junk, primarul din Goslar, considera ca imigrantii sunt solutia la problema cu care se confrunta.

El este de parere ca exista suficiente case nelocuite si in loc sa accepte o decadere a orasului prefera sa ii ofere un viitor sprijind imigrantii. Intentia lui este, deci, de a le oferi case si de a-i ajuta sa inceapa o noua viata, scrie independent.co.uk.

Locuitorii au fost de acord cu politicile sale, castigandu-si mandatul de 8 ani cu 94% din voturi. Junk spera sa ii convinga si pe ceilalti politicieni sa ii urmeze modelul, reusind astfel sa evite si suprapopuluarea marilor orase, deja aglomerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.