Acasă Sanatate SECRETELE MIZERABILE din INDUSTRIA DE PROCESARE si PRELUCRARE a alimentelor!

SECRETELE MIZERABILE din INDUSTRIA DE PROCESARE si PRELUCRARE a alimentelor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1. Prepararea optima a mancarii – facuta cu dragoste

SECRETELE MIZERABILE din INDUSTRIA DE PROCESARE si PRELUCRARE a alimentelor! 1Prepararea mancarii este de fapt o activitate sacra. Potrivit unei vorbe ezoterice, “Daca o femeie ar putea vedea scanteile de lumina care ies din varful degetelor sale atunci cand gateste si energia care se revarsa in mancare, atunci ea si-ar da seama de modul in care fiinta ei participa la pregatirea hranei pentru cei dragi.

Gatitul este una din cele mai putin intelese activitati ale vietii, mai ales in ceea ce priveste modul in care sentimentele care fac parte din procesul de pregatire al mancarii afecteaza pe toata lumea care ia parte la aceasta activitate. Gatitul ar trebui sa fie un proces care nu se face in graba, sa fie linistit si plin de fericire, deoarece energia care ajunge in mancare are un impact asupra energiei receptorului.

“Din acest motiv, liderii spirituali din est nu mananca niciodata mancare pregatita de altcineva in afara de proprii lor chelas (discipoli). Persoana care pregateste mancarea ar putea fi singura persoana din intreaga casa aflata la un nivel avansat din punct de vedere al spiritualitatii. O incarcatura activa de fericire, puritate si pace, va ajunge in mancarea pregatita, iar aceasta incarcatura emotionala ajunge apoi si la ceilalti membri ai familiei si ii binecuvanteaza.”

Pentru a fi sanatosi, trebuie sa ne pregatim singuri mancarea, pentru noi insine si pentru familiile noastre. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa petreci ore intregi in bucatarie, dar trebuie sa petreci ceva timp si in acea incapere a casei, pregatind mancarea cu intelepciune si dragoste.

Daca nimeni din cadrul familiei nu are timp sa pregateasca mancarea, trebuie sa te asezi si sa iti regandesti modul in care iti petreci timpul, deoarece aceasta este singura modalitate de a le oferi copiilor tai o hrana cu adevarat sanatoasa.

Articol realizat pe baza unei prezentari la Conferinta anuala a Sanatatii Consumatorului din Canada, de autoarea Sally Fallon.

Sursa: toataromania.forumhit.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos