Acasă Sanatate SECRETELE MIZERABILE din INDUSTRIA DE PROCESARE si PRELUCRARE a alimentelor!

SECRETELE MIZERABILE din INDUSTRIA DE PROCESARE si PRELUCRARE a alimentelor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

4. Terciul de moda veche

SECRETELE MIZERABILE din INDUSTRIA DE PROCESARE si PRELUCRARE a alimentelor! 4Exista o singura modalitate de a duce la faliment aceste companii: nu mai consumati produsele acestora. Asadar, ce o sa mananci la micul-dejun in loc de cereale si fulgi de porumb? O alegere foarte buna sunt ouale, indiferent de modul in care sunt gatite. In ceea ce priveste boabele, terciul facut din boabe non-extrudate furnizeaza o hidratare si o hranire excelenta la un pret economic.

Boabele precum ovazul, ar trebui taiate sau omogenizate, iar apoi inmuiate intr-un mediu cald, acid, pentru a neutraliza anti-nutrientii care se produc in mod natural in boabele de cereale, cum ar fi tanini iritanti, inhibitori de enzime care impiedica digestia si acidul fitic care blocheaza mineralele.

De asemenea, acest tratament poate sa desfaca proteinele complexe din boabele de cereale. Inmoi boabele de cereale in apa calda si adaugi o lingurita de ceva acid, cum ar fi zerul, iaurtul, sucul de lamaie sau otetul. A doua zi dimineata, cerealele tale se vor gati in doar cateva minute.

Cel mai bine este sa mananci terciul cu unt sau smantana, asa cum faceau bunicii nostri. Fara vitaminele solubile in grasimi A, D si K2, nu poti absorbi mineralele din alimente. Mai mult, grasimile din unt si smantana incetinesc eliberarea de glucoza in fluxul sanguin, astfel incat zaharul din sange sa ramana stabil de-a lungul intregii dimineti.