Cap Limpede

Fotogalerie

Nu stii de ce te ingrasi? Iata 12 grafice care iti arata adevaratele cauze

In prezent, oamenii sunt tot mai grasi si tot mai bolnavi comparativ cu anii trecuti. Rata obezitatii s-a triplat fata de anii 1980 si a crescut cel mai rapid in randul copiilor. Cauza care a facut ca acest lucru sa se intample este inca dezbatuta de oamenii de stiinta care cred ca vinovate ar fi schimbarile din mediu deoarece genele noastre nu se schimba asa repede.

In continuare va vom prezenta grafice cu tendintele si rezultatele studiilor obezitatii care arata unele dintre cauzele care au facut ca obezitatea sa devina o problema masiva.

OAMENII MANANCA MAI MULT CA NICIODATA DE LA FAST FOOD

fast food

Oamenii mananca mult mai multe calorii decat inainte, insa cele mai mult provin din mancarea procesata. In graficul de mai sus observati cum populatia si-a schimbat preferintele culinare in ultimii 120-130 de ani.

La sfarsitul secolului 20, oamenii mancau mancaruri simple, de cele mai multe ori gatite in casa. In jurul anului 2009, aproximativ jumatate din alimentele consumate de oameni era fast-food.

Sursa: Dr. Stephan Guyenet. Fast Food, crestere in greutate si rezistenta la insulina

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80258").on("click", function(){ $(".com-click-id-80258").show(); $(".disqus-thread-80258").show(); $(".com-but-80258").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});