Acasă Sanatate Cele mai prescrise medicamente din lume! Acestea sunt substantele care imbogatesc industria...

Cele mai prescrise medicamente din lume! Acestea sunt substantele care imbogatesc industria farmaceutica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu trebuie sa traim intr-o lume a medicamentelor, insa cu siguranta asta alegem. Punctul crucial al problemei este ca refuzam sa ne gandim la prevenire deoarece ne bazam de fiecare data pe tratarea problemelor de sanatate. Vrem remedierea rapida astfel incat sa ne putem continua stilul de viata sarac si obiceiurile alimentare.

Asadar, daca luati unul dintre aceste medicamente prezentate mai jos, consultati un nutritionist pentru a va prescrie remedii naturale. Din cele peste 4 miliarde de prescriptii date in fiecare an, Statele Unite si Canada fac mai mult de 80% din prescriptia de opioide (medicamente psihoactive) din lume. Intre 1997 si 2012 opioidele pe baza de prescriptie medicala au crescut cu 500%. Produsele farmaceutice si erorile medicale au ajuns in prezent sa fie una dintre cauzele principale ale decesului, iar analgezicele sunt principala cauza a decesului accidental.

Iata 7 cele mai prescrise medicamente si cele mai bune remedii naturale care le inlocuieste pentru a preveni si a trata bolile respective.

HIDROCODRONA

UTILIZARE: pentru durere

In prezent, acest medicament este cel mai prescris din lume. Din ce in ce mai multi medici obtin sume uriase de bani de la companiile farmaceutice pentru a-l promova.

Directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, dr. Thomas Frieden, a declarat ca medicii prescriu aceste narcotice ca pe niste bomboane. Unii medici le dau chiar si pentru accidente minore care nu implica dureri mari.

CONSECINTE: depresie respiratorie, bradicardie, coma, convulsii, stop cardiac, afectiune hepatica si moarte.

ALIMENTE NATURALE: ghimbir, turmeric, fructe de padure, ardei iute, telina, seminte de telina, cirese, legume de culoare verde inchis, nuci

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos