Acasă Life Horoscop Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si...

Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si ce iti rezerva in 2015!

Zodia Scarabeului (6 decembrie-2 ianuarie)

1 (11)Ei sunt regii zodiacului, atrag prin frumusete fizica si spirituala. Sunt stralucitori, in societate, capabili sa sustina conversatii spumoase. Devin usor liderii grupului din care fac parte. Sunt plini de dragoste pentru semeni, iar cei din familie vor simti cel mai puternic capacitatea lor de a iubi.

Este anul in care puteti excela in toate. Proiectele va sunt sustinute de oameni deosebiti, iar in rabojul vietii bifati realizare dupa realizare. Ati redevenit omul exploziv, incisiv, cu idei uluitoare, pe care multi il adora si destui il invidiaza, dar nu va lasati intimidat de nici una dintre aceste manifestari ale celor care va cunosc. A fi voi insiva! Ce bine este! Ce usurare ca e asa! Cat despre viata de cuplu – anul acesta sta sub semnul armoniei. Semnele de iubire pe care le primiti se inmultesc. Daruiti si voi tot pe atat de multa iubire!

Zodia Radascei (3 ianuarie-31 ianuarie)

1 (12)Chiar daca par uneori greoi in miscari si gandire, de fapt sunt nascuti pentru a analiza. Trec totul prin filtrul lor si nu lasa nimic la voia intamplarii. Nu sunt neaparat creativi, dar au capacitatea de a reinterpreta cele gandite/construite de altii inaintea lor.

Nativii din aceasta zodie au sanse reale sa iasa din anonimat, in acest an, mai ales daca lucreaza in domenii precum comunicare, educatie sau turism. In primavara, e posibil sa primeasca o oferta care le va schimba viata – cel mai probabil un loc nou de munca sau o avansare pe care si-o doreau de atat de multa vreme, ca isi cam luasera gandul de la ea… In ce priveste prietenii – dupa anul destul de complicat prin care au trecut – se arata a fi mai putini, dar mai atasati si mai sinceri. Si in familie lucrurile vor lua o intorsatura frumoasa, din primavara incepand, iar catre sfarsitul anului este posibil sa faceti nunta, sa va logoditi sau macar… sa va mutati impreuna cu cineva drag.

Zodia Paianjenului (1 februarie-28/29 februarie)

1 (13)Cei nascuti sub acest semn sunt persoane foarte rabdatoare, tenace, ele nu vor precupeti nici timp, nici effort fizic pentru a-si atinge scopurile (din fericire, de cele mai multe ori este vorba despre teluri pozitive, care construiesc si nu demoleaza).

In cea mai mare parte a lui, anul nu iese din limitele normalului. Fara a fi monotona, existenta voastra balanseaza intre job si familie, cu mici „evadari” in anturajul unor prieteni vechi si fideli voua. Se prefigureaza cateva intalniri si calatorii interesante, care sa sparga rutina unui an pe care simtiti nevoia sa il lasati in voia lui si sa va relaxati, dupa tensiunea din vremea din urma. Cu diplomatie – si lasand lucrurile sa decurga aproape de la sine – imaginea voastra publica se va imbunatati, poate si datorita unor cunostinte noi, pe care le veti face pe la jumatatea verii.

Sursa: antenasatelor.ro