Acasă Life Horoscop Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si...

Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si ce iti rezerva in 2015!

Zodia Furnicii (11 octombrie-7 noiembrie)

1 (9)Este zodia acelora care prefera sa munceasca in loc sa se distreze, sa se bucure de partea frumoasa a vietii. De fapt, nici nu prea stiu cum sa se bucure, pentru ca existenta lor este limitata de indatoririle pe care si le-au asumat, in familie, in societate, in cariera.

Este timpul sa va aduceti aminte ca aveti si… o viata de familie. Ati demonstrat ce aveati de demonstrat, putini sunt cei care pot fi mai buni profesionisti ca voi. De-acum, aratati-le si celor de acasa ca puteti fi cel mai bun. Cel mai bun sot, tata, fiu… aici gasiti voi cuvantul (si calitatea) care vi se potriveste. Si apoi, s-ar putea sa fiti putin dezamagiti: recunoasterea pe care o asteptati – de la sefi sau colegi – nu vine chiar asa cum s-ar cuveni. Cei de acasa, insa, va vor aprecia cu inima deschisa, in orice circumstanta… Si inca un sfat: nu va neglijati sanatatea! Anul acesta poate sa vina cu incercari neplacute, pe fondul unei oboseli acute.

Zodia Miriapodului (8 noiembrie-5 decembrie)

1 (10)Cei nascuti sub acest semn nu se abat niciodata de la drumul lor si nu obosesc niciodata, oricat de departe s-ar afla tinta pe care trebuie sa o atinga. Defectul lor principal este acela ca sunt prea putin sensibili la nevoile celor din jur; in consecinta si ceilalti se vor indeparta de ei, lasandu-i singuri la drum.

Cheia acestui an este: mai mult timp cu familia! Chiar daca obiceiul vostru este sa dedicati job-ului sau hobby-ului intreaga voastra energie, a venit vremea sa schimbati putin regulile propriei vieti. Si familia are nevoie de voi! Si voi de ea, desi nu va prea place sa recunoasteti asta. In prima parte a anului, veti castiga bine, dar va trebui sa munciti mult pentru fiecare banut. In a doua parte a anului, mai ales daca va veti relaxa, s-ar putea sa apara niscaiva surprize… placute si sa aflati si alte cai (mai putin stresante) de a face rost de resursele necesare familiei si pasiunilor voastre.