Acasă Life Horoscop Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si...

Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si ce iti rezerva in 2015!

Zodia Lacustei (21 iunie-18 iulie)

1 (5)Cei nascuti sub semnul Lacustei nu vor merge niciodata pe drumul trudnic, pentru a atinge un scop. Mereu vor incerca sa sara peste obstacolele ivite, insa nu intotdeauna saltul lor ii va ajuta sa ajunga la tinta dorita. Ei trebuie sa invete sa ia lucrurile pe rand, in cronologia lor, fara a sari peste etape.

Veti incepe anul muncind in forta, iar acest efort va fi pe deplin recompensat, mai ales incepand din luna martie. In septembrie e posibil sa primiti insarcinari in plus sau chiar sa avansati profesional. In lunile de primavara si de vara, veti avea tendinta sa trageti de voi mai mult decat puteti duce – se recomanda dramuirea energiei, pentru ca anul e abia la jumatate si trebuie sa il terminati cu acelasi tonus bun cu care l-ati inceput. Aproape tot anul va veti remarca prin jovialitate si daruirea de care dati dovada.

Zodia Greierelui (19 iulie-15 august)

1 (6)Nativii din zodiac Greierului sunt placuti celor din jur si sunt sufletul petrecerilor. Defectul lor este ca nu vad in perspectiva si nu stiu sa se fereasca de lingusitori, vor renunta de multe ori la o oportunitate care le ofera siguranta materiala sau statornicia in relatii – familie, prieteni, loc de munca – pentru cateva cuvinte frumoase sau iluzii.

A venit in sfarsit momentul sa se deblocheze un proiect in care nici dv. aproape ca nu mai credeati. Pe la sfarsitul verii si la inceputul toamnei, veti afla aliati neasteptati si veti progresa in cateva luni cat n-ati reusit in ultimii ani. O serie de asocieri profitabile, peste an, va vor aduce si confortul financiar necesar ca sa uitati de ultima perioada, care nu a fost tocmai usoara. In plan sentimental, nativii zodiei vor fi atrasi catre aventura – chiar si aceia care sunt casatoriti – dar vor sfarsi prin a se reintoarce la perechea „oficiala”, fie ca este vorba despre un partener cu acte sau de unul cu care se afiseaza deja in lume de ani buni.