Acasă Life Horoscop Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si...

Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si ce iti rezerva in 2015!

Zodia Licuriciului (16 august-12 septembrie)

1 (7)Cei nascuti sub acest semn sunt tacuti si retrasi. Ei sunt insa filosofii zodiacului si de aceea, chiar daca nici ei nu realizeaza intotdeauna care le este locul in plan social, peste timp proiectarile lor vor deveni realitate si vorbele lor calauze pentru ceilalti.

Este un an in care nativii vor straluci, vor radia, vor lumina totul in jur! Aproape orice si-ar pune in minte are sanse de reusita, iar daca nu se implineste ceva, se poate datora nevoii lor de a avea certitudini inainte de a incepe un drum nou. Relatia de cuplu poate cunoaste momente delicate in lunile aprilie, mai si iunie, dar toate vor reintra in normal catre mjlocul verii si povestea lor de iubire va creste in intensitate.

Zodia Taunelui (13 septembrie-10 octombrie)

1 (8)Nativii din aceasta zodie se burzuluiesc din te miri ce, nimic nu ii multumeste si de aceea vor intra deseori in conflict cu cei din preajma, fie ei prieteni, colegi sau membri ai familiei. Daca vor reusi insa sa isi tempereze pornirile, se vor dovedi parteneri de incredere si de drum lung.

Aveti o energie si o forma fizica de invidiat. Ati lua toti muntii la pas si nu ati obosi deloc. E bine ca este asa, pentru ca va asteapta o perioada din viata… revolutionara. Se profileaza mari decizii si mari schimbari, iar daca fizic sunteti puternici, veti face fata si emotional provocarilor. Prima parte a anului va recomandam sa o afectati intelegerii celor din jur, noilor coordonate ale existentei voastre, pentru ca in a doua jumatate a anului sa va puteti bucura cu toata inima de schimbari (care se vor dovedi in folosul vostru).