Acasă Life Horoscop Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si...

Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si ce iti rezerva in 2015!

Zodia Fluturelui (26 aprilie-23 mai)

1 (3)Cei nascuti sunt acest semn sunt cei mai frumosi din intregul zodiac. Ies mereu in evidenta, prin bucuria lor de a trai si prin libertatea pe care si-o asuma. Atentie, insa, caci gloria poate fi efemera!

Aproape intreg anul 2015 il veti „cheltui” transformandu-va visele in realitate. Este un an generos in planul finantelor si al legaturilor noi – in special persoane care sa va cautioneze bunastarea. In septembrie este posibila o schimbare a locului de munca sau o schimbare radicala a atributiilor pe care le aveti. De asemenea, spre sfarsitul anului, cei necasatoriti si-ar putea schimba statutul social sau macar vor primi (sau vor oferi) un inel de logodna.

Zodia Libelulei (24 mai-20 iunie)

1 (4)Sinceritatea este specifica acelora nascuti sub semnul Libelulei. Ei nu stiu sa minta, iar asta le poate aduce uneori neplaceri. Daca ar reusi sa isi camufleze uneori aceasta calitate nativa vor avea mai mult de castigat.

Anul acesta nu este unul liniar pentru nativii zodiei. In prima jumatate a anului vor traversa multe stari emotionale, legate de sanatatea unui membru al familiei sau de venirea unui copil pe lume. In ce priveste sanatatea voastra, nu aveti motive sa va faceti griji, mai ales daca veti duce o viata sportiva. In plan financiar, parcursul e cu suisuri si coborasuri, iar stabilitatea se va instala, putin cate putin, de la sfarsitul verii incolo. Din iulie, incepand, se indesesc relatiile cu strainatatea – e posibil chiar sa va mutati cu serviciul acolo.