Acasă Life Horoscop Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si...

Greier, lacusta sau paianjen? Vezi ce insecta esti in HOROSCOPUL GAZELOR si ce iti rezerva in 2015!

Horoscopul gazelor dateaza chiar din Evul Mediu si incepe conform calendarului agricol, la 1 martie. Acesta iti poate arata ce iti rezerva „astrele” pentru anul 2015.

Denumirile zodiilor sunt cele din imediata vecinatate a taranului european, acele insecte cu care existenta lui se intersecta in mod natural. Vom intalni furnica, greiere, albina, licuriciul, paianjenul lacusta sau libelula, semn ca omul simplu – ca si invatatul din acele timpuri care oscilau intre intunericul credintelor oculte si lumina Renasterii – se inchina naturii si era uimit de frumusetea ei.

Horoscopul Gazelor are 13 zodii, fiecare de cate 4 saptamani, cu o exceptie – ori doua, daca te afli in an bisect -, astfel incat sa fie acoperite toate zilele unui an. Caracterul omului este analizat si in legatura cu caracteristicile acelor gaze care dau numele zodiei, dar si in corelatie cu perioada din an in care te-ai nascut si cu relevanta ei in muncile agricole.

Zodia Albinei (1-28 martie)

1 (1)Cei nascuti sub acest semn sunt muncitori si placuti celorlalti. In dragoste si in familie sunt fideli si iubitori. In cariera sunt truditori si vor izbandi pe masura trudei lor – chiar daca uneori poate sa le para ca recunoasterea vine putin cam tarziu.

Munciti, poate, mai mult decat de obicei, dar veti avea si rezultate pe masura. In plan financiar, situatia se consolideaza. In planul relatiilor profesionale – veti cunoaste oameni influenti, care va vor ajuta sa va duceti proiectele la bun sfarsit. In ce priveste relatiile de cuplu – a venit vremea sa fiti mai generosi cu… declaratiile de dragoste. Nu trebuie sa va bazati pe faptul ca stie bine celalalt cat de mult il iubiti. Rasfatati-va partenerul de viata, asa cum n-ati mai facut-o poate, din primele luni ale povestii voastre de cuplu! Grija mare cu sanatatea, mai ales cei care obisniuiti sa lucrati peste program, aveti atributii de raspundere sau lucrati intr-un mediu intens, intelectual.

Zodia Carabusului (29 martie-25 aprilie)

1 (2)Acest semn al zodiacului nu este intotdeauna marcat de noroc. Se remarca insa o ritmicitate cu care apar momentele benefice in viata lor, iar atunci cand vor inetelege care este acest ritm, vor reusi sa isi construiasca si un stil de viata adecvat, conservandu-si energiile in perioadele de stagnare si bucurandu-se de anii de belsug.

Este un an bun pentru cei care sunt la scoala/ facultate sau urmeaza orice alta forma de studii. Este, de asemenea, un an propice calatoriilor. Poate chiar vor face o… calatorie de studii. Dupa ce veti parcurge, cu brio, si ultimele examene, va asteapta un frumos parcurs profesional. In primavara, veti avea mai multe intalniri decisive pentru viitorul vostru, cu persoane pe care le-ati trecut de mult in agenda voastre de contacte necesare. Din toamna, se deschid oportunitati in afaceri si profesie. Incercati sa va gasiti si putin timp pentru viata de cuplu, altminteri riscati sa ramaneti singuri.