Acasă Stirile zilei Justitia Gigi Becali va fi eliberat! Afla in ce se va transforma milionarul...

Gigi Becali va fi eliberat! Afla in ce se va transforma milionarul si unde va sta de acum incolo

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Latifundiarul Gigi Becali, cunoscut mai degraba pentru calitatea de patron al echipei de fotbal Steaua Bucuresti va fi eliberat din inchisoare dupa executarea a doua treimi din pedeapsa. Potrivit publicatiei online ziuadeconstanta.ro in „inscrisurile depuse la dosarul cauzei de comisie rezulta ca sunt indeplinite atat conditiile referitoare la fractie, cat si toate celelalte conditii, atitudinea acestuia (nr. a lui George Becali) fiind una exceptionala, a fost recompensat de 10 ori, sanctiunile au fost ridicate, textul care reglementeaza acordarea recompenselor, aceste  recompense fac dovada comportamentului exceptional, a participat la toate activitatile din  penitenciar in vederea reeducarii si reintegrarii“.

 

In motivarea se mai arata ca Becali a fost recompensat de 11 ori, a beneficiat de o permisie de 5 zile de 3 ori succesiv.

In fata magistratilor, Becali a mai aratat ca „la puscarie exista sef de camera si sef de sectie, iar el a fost sef de sectie, si i s-a spus de catre detinuti ca in puscarie se conduce cu inteligenta si cu pumnul, insa el a condus cu dragostea“. „A plans de bucurie! Ar fi mahnit, ca a vazut ca de la Poarta Alba se pleaca cu pedepse grele, iar el cu pedeapsa de 3 ani nu pleaca pentru ca vine procurorul de la DNA si declara recurs“, se mai arata in documentul mai sus precizat.

 

Afaceristul le-a multumit judecatorilor si procurorilor care „l-au condamnat pentru ca altfel nu ar fi gasit mantuirea, vindecarea spirituala. Invataturile lui Isop l-au «curatat» si l-au «indreptat». Arata ca pentru el temnita a fost o curatare spirituala. La intrebarea presedintelui de complet daca este pregatit sa se intoarca in viata sociala, petentul-condamnat (nr. George Becali) arata ca, insasi caracterizarea vorbeste de la sine; cand va iesi din puscarie se va transforma intr-un om duhovnicesc si va vrea sa stea numai intre oameni curati. Nu-l va mai interesa viata publica pentru a nu mai fi indemnat la pacat. In ce priveste Steaua, daca va aduce bani, o va pastra, daca nu, o va da cadou. La intrebarea presedintelui de complet daca este dispus sa investeasca in H.C.M. Constanta, petentul-condamnat arata ca o va face, daca nu va mai investi la Steaua si daca parchetul nu declara recurs“, conform motivarii Judecatoriei Medgidia.

 

Vezi motivarea mai jos

1
Dosar nr.1995/256/2015
Operator de date cu caracter personal nr. 4140
R O M Â N I A
JUDECĂTORIA MEDGIDIA
PENAL
SENTINŢA PENALĂ nr. 659
Şedinţa publică din 06.03.2015
Completul compus din:
PREŞEDINTE – SF
GREFIER – TN
Direcţia Naţională Anticorupţie a fost legal reprezentată de procuror CC din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa.
Pe rol judecarea cauzei penale având ca obiect cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul B. G., fiul lui – şi -, născut la -, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă, Jud.Constanţa.
La apelul nominal făcut în şedinţa publică, potrivit dispoziţiilor art.358 C.p.p, a răspuns condamnatul, în stare de deţinere, asistat de apărător ales BV, în baza împuternicirii avocaţiale seria B nr. 1803317/2015, depusă la dosar şi apărător ales DA, în baza împuternicirii avocaţiale seria CT nr. 2724/2015, depusă la dosar.
Procedura de citare este legal îndeplinită, cu respectarea dispoziţiilor art. 257-263 C.p.p.
S-a făcut referatul cauzei de către grefier care învederează partea, obiectul cauzei, stadiul procesual al acestuia şi modalitatea de îndeplinire a procedurii de citare.
Instanţa procedează la verificarea identităţii condamnatului şi constată că datele declarate de către acesta corespund cu cele inserate în actele existente la dosar.
Instanţa acordă cuvântul pentru formularea altor cereri.
Apărătorul ales al petentului-condamnat, av. BV, arată că ar mai fi de depus un singur înscris vizând acte de caritate făcute de condamnat şi îl depune la dosar.
Preşedintele completului de judecată întreabă pe reprezentantul parchetului dacă a primit un exemplar al înscrisurilor depuse de către petent prin apărător.
Reprezentantul parchetului arată că i s-au comunicat înscrisurile.
Având pe rând cuvântul, reprezentantul parchetului şi apărătorul petentului condamnat precizează că nu au cereri suplimentare de formulat în cauză.
Instanţa constată că fracţia este îndeplinită astfel cum rezultă din actele depuse la dosar şi faţă de împrejurarea că nu au fost formulate cereri şi nu au fost ridicate excepţii, în conformitate cu art. 387 C.pr.penală, instanţa constată cauza în stare de

Becali-George-1

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos