Acasă Sanatate Dezvaluiri incredibile despre CARDUL DE SANATATE! Vezi la ce riscuri te expui…

Dezvaluiri incredibile despre CARDUL DE SANATATE! Vezi la ce riscuri te expui…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

– Cardul de sanatate cu microcip este un abuz din partea statului si comporta riscuri pe toate planurile!!!

– Cardul este numai APARENT in favoarea asiguratilor.

– Este periculos sa fie puse informatiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat. Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violeaza drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

– La Consiliul Europei exista o presiune imensa din parteafirmelor de asigurari pentru a deveni legal accesul la informatiile despre sanatatea oamenilor.

– Forta financiara uriasa a acestor „rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor sa ajunga la ei pe birou pentru ca ei sa stie daca fac sau nu politele de asigurare si la ce pret.

– Exista riscul discriminarii persoanelor, pe baza informatiilor personale asupra starii de sanatate, atata vreme cat acestea nu mai sunt protejate.
– Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana, mai ales intr-o societate conflictuala ca cea din Romania!!!

– Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice!!!
– Se introduce o noua taxa , fara ca populatia sa fie intrebata, desi romanii platesc asigurarile de sanatate.

– In privinta donarii de organe: vom intra in circuitul european si vom trimite numarul de organe disponibile spre alte tari.

– Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizatii sunt in joc ???

– Cine va apara „prostimea” de cei care vor dori sa le comercializeze organele, pe milioane si milioane de euro sau dolari?

– Ca sa intelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminari impotriva imigrantilor, care nu au familiile alaturi de ei.

– Deci nu are cine sa-i apere de retelele de „transplant de organe”!!!

– Exista un comert ilicit de organe de transplant, este dovedit, iar acordul prezumat, asa cum este prevazut in Romania, ridica mari semne de intrebare.

– Medicii sunt si ei oameni. Daca ne uitam la istoria sec. XX, vedem ca medicii erau cei care faceau experimente in lagarele de concentrare naziste, medicii erau cei care faceau abuzuri in in domeniul psihiatric. Si in cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autoritatile permit si incurajeaza. Cardul cu microcip asta face!!!

– Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcina ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au intretinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile.

– Cardul de sanatate cu microcip (putea sa fie si o varianta fara) creeaza mari dificultati si poate chiar impiedica accesul la serviciile medicale .

– Cardul de sanatate este „arma” cu care guvernantii vor sa scoata de la romani sume uriase de bani, un ” furt al secolului ” savarsit in dauna celor care platesc legal asigurarile de sanatate, dar NU VOR CARD DE SANATATE!!!

– Decizia guvernantilor nostri, pe care nu o contesta vehement nici televiziunile, nici opozitia parlamentara, este halucinanta: CEI CARE PLATESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SANATATE, VOR PLATI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE !!!

– Altfel spus, romanii care nu vor cardul cu microcip vor plati de 2 ori asistenta medicala.

– Si romanii tac, romanii se uita cum incepe un nou jaf national si stau ca mieii la taiere .

– Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru functii in Parlament. Ce minunatie de neam suntem!!!
– Potrivit hotararii de Guvern, contravaloarea cardului de sanatate va fi suportata de asigurat, adica si obligatoriu si platit de „prostime”!!!
– Medicii de familie vor trebui sa plateasca si ei pentru cititoarele de carduri si sa aiba si internet de banda larga pentru a avea legatura cu sistemul informatic !!!

– Forul Ortodox Roman vine cu exemple ale unor tari care au clacat in acest experiment:

– In Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asigurati.

Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementarea partiala a unui astfel de sistem si acum l-au stopat.
– De ce pornim noi ceva ce nemtii au stopat?

Cine are interese in a controla romanii si la capitolul sanatate si organe?

Dr. Florin J. Russu BIODERM
Laser Clinic

Vasile Lascar 42-44

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos