Acasă Life Dezvoltare Personala Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea...

Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea SUFITA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

3. Un morman de cranii

Aceasta este o poveste despre Bayazid, un mistic sufit. Acesta trecea printr-un cimitir si a descoperit intr-un loc o gramada de cranii. Din curiozitate a luat un craniu si s-a uitat la el. El a crezut intotdeauna ca toate craniile sunt la fel, dar craniile nu sunt la fel. Erau trei tipuri de cranii diferite, toate diferentele se regaseau in modul in care arata zona urechilor.

El l-a intrebat pe Dumnezeu “Doamne! Ce incerci sa-mi spui?”. Bayazid a auzit o voce care i-a spus “Exista trei tipuri de oameni. Unii aud cu o singura ureche. Nu ajung niciodata nicaieri. De fapt, acestia aud doar vibratii si cateva sunete. Un alt tip de oameni aud, doar ca momentan. Aud doar cu o singura ureche, iar cealalta ureche este pierduta in lume. Exista alti oameni care aud cu ambele urechi si sunetele ajung in inima.”

Dumnezeu a continua si i-a spus “Bayazid, te-am adus aici sa-ti amintesc ceva. Atunci cand vorbesti cu oamenii, vorbeste doar cu cei care ascuta si iti pun vorbele la inima. Altfel, nu-ti irosi energia si nu-ti pierde timpul. Viata ta este pretioasa. Ai un mesaj de transmis.
CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos