Acasă Life Dezvoltare Personala Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea...

Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea SUFITA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

9. Schimba lumea!

Bayazid, un mistic sufit, scria in autobiografia sa “Cand eram tanar, fundatia tuturor rugaciunilor mele era “Doamne da-mi energie ca sa pot schimba lumea”. Toata lumea credea ca este ceva in neregula cu mine. Eram un revolutionar si doream sa schimb lumea.”

“Cand am devenit un pic mai matur am inceput sa ma rog: “Ma simt coplesit. Viata pare sa-mi scape printre degete – jumatate din viata mea s-a dus si nu am schimbat nici macar o singura persoana, cum cred c-as putea schimba o lume intreaga.” Asa ca i-am spus lui Dumnezeu “Familia o sa-mi fie indeajuns. Da-mi putere sa-mi schimb familia!”

“Cand am imbatranit”, sune Bayazid, “mi-am dat seama ca pana si incercarea de a-mi schimba familia este una dificila si pana la urma cine sunt eu ca sa-i schimb?” Asa ca m-am rugat la Dumnezeu “Am ajuns la un moment important al vietii mele. Doamne permite-mi macar sa fac asta: ajuta-ma sa ma schimb!”

Dumnezeu mi-a raspuns “Acum nu mai ai timp. Asta trebuia sa ma fi rugat de la inceput. Atunci inca mai exista aceasta posibilitate.”
CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos