Acasă Life Dezvoltare Personala Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea...

Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea SUFITA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

5. Calea catre Dumnezeu este una interioara

Un om a cumparat o vaca si incerca sa o aduca acasa. Omul nostru nu prea era priceput la cresterea vacilor si incerca sa o traga pe vaca de coarne pentru a o duce acasa. Vaca nu vroia, era foarte incapatanata. Un mistic sufit statea si privea toata scena. Acesta i-a spus omului “Se pare ca nu prea te pricepi. Asta nu este cel mai bun mod prin care o poti face sa te urmeze spre casa.”

Omul i-a spus “Ce trebuie sa fac, pentru ca eu nu sunt chiar atat de puternic. Vaca este mult mai puternica si ma trage dupa ea.”

Misticul i-a dat o mana de iarba verde si i-a spus “Mergi in fata ei si tine aceasta iarba indeajuns de aproape incat ea sa nu o poata manca. In timp ce ea va incerca sa manance iarba, tu indreapta-te usor spre casa.”

Omul nostru a pornit spre casa, iar sfatul misticului a dat roade, distanta dintre vaca si iarba ramanand aceasi. Cand a intrat in curte, omul nostru a inchis poarta.

Religiile au agatat in acelasi fel morcovi in fata ta. Acele sperante nu se vor indeplini niciodata, ele sunt lipsite de speranta. Nu sunt altceva decat promisiuni goale.
CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos