Acasă Stirile zilei Acuzatii dure pentru Gabriela Firea si Liviu Dragnea! „Nu e ticalosie mai...

Acuzatii dure pentru Gabriela Firea si Liviu Dragnea! „Nu e ticalosie mai mare decat sa transformi boala unor oameni in subiect de manipulare”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Vlad Mixich, care a fost si vicepresedinte la Agentia Nationala a Medicamentului, dezvaluie pe pagina de Facebook cat de ticalosi au fost liderii PSD in privinta romanilor bolnavi.

„Doamna Firea, alaturi de apropiatii ei prieteni care conduc Antena 3, l-au calomniat toamna trecuta, saptamani in sir, pe Vlad Voiculescu (ministrul Sanatatii atunci). Ei, alaturi de toti satelitii lor care se prefac a fi „presa”, ajunsesera sa-l acuze pe Voiculescu de crima pentru ca ar bloca transplantul de plamani si pe echipa din jurul lui ca vinde organele romanilor la Viena. Am inteles ca acea campanie de calomnii a fost comandata atunci direct din biroul actualului sef al PSD-ului.

Astazi, ministrul PSD al Sanatatii a declarat ca „centrul de transplant pulmonar nu are toate elementele pentru a functiona şi inca nu se poate face un transplant in conditii de siguranta pentru pacient”.

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a declarat ca centrul de transplant pulmonar nu are toate elementele pentru a functiona si inca nu se poate face un transplant in conditii de siguranta pentru pacient, precizand ca centrul nu are niciun specialist angajat care sa fi facut singur vreun transplant.

Acum dna Firea tace. Antena 3 nu mai face emisiuni intregi despre asta. Dar Voiculescu inca primeste mesaje pline de injuraturi cum ca e traficant de organe; iar spitalele din strainatate care au fost atunci tarate in scandalul politic sunt mai reticente acum in colaborarea cu Romania.

Mi-e scarba. Oameni buni, mi-e foarte scarba. Am spus-o si atunci, o spun si acum: nu e ticalosie mai mare decat sa transformi boala unor oameni in subiect de manipulare politica”.